Christelijk kamperen

Ontsnap aan de dagelijkse verplichtingen en geniet met elkaar van rust en ontspanning! Als geloof een belangrijke rol in jouw leven speelt, wil je hier ook tijdens je vakantie ruimte aan geven. Hoe fijn is het dan als jouw vakantieplek daarvoor alle mogelijkheden biedt? Een aantal van de campings geeft aandacht aan het christelijke karakter op de camping en wordt de zondagsrust in ere gehouden. Daarnaast staan de christelijke normen en waarden hier hoog in het vaandel. Onze campings bevinden zich door heel Europa, midden in de natuur en op bijzondere locaties. Laat je eindeloos inspireren door ons aanbod.

Zondagsrust wordt gerespecteerd

Op de christelijke campings wordt de zondag op verschillende manieren geëerd. Op een aantal campings worden elke zondag kerkdiensten georganiseerd, er zijn ook campings met een samenwerking met lokale kerken in de omgeving. Wat alle campings gemeen hebben, is het respect voor de zondagsrust. Ook hechten de christelijke campings veel waarde aan onderling respect. Daarom is iedereen welkom, ongeacht de religie. 

Samen herinneringen maken

Creëer samen onvergetelijke herinneringen en beleef een onbezorgde vakantie op een christelijke camping. Geniet van rust en ontspanning in de comfortabele safaritenten van Vodatent. Laat je inspireren door de prachtige bestemmingen en begin aan een onvergetelijk avontuur met Vodatent. Wat wordt jouw bestemming?