21 feb. 2024
Eva in 't Veld

We hebben weer een aantal nieuwe campings toegevoegd aan ons aanbod bij Vodatent. Dit betekent dat je nog meer keuzemogelijkheden hebt voor een heerlijke vakantie! En met de toevoeging van deze nieuwe campings, introduceren we ook gloednieuw geplaatste safaritenten op deze locaties! Van een overnachting dichtbij huis tot een mooie vakantie in Frankrijk. We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Camping de ’Val’

Camping de ‘Val’ is een kleinschalige, knusse camping waar je heerlijk kan genieten van de rust op het platteland. Toch op zoek naar wat meer reuring? Binnen 10 minuten rijden zit je in de historische stad Zierikzee, waar je op één van de diverse terrassen terecht kunt voor een lekkere maaltijd. Voor de duikliefhebbers zit je ook op de goede plek want binnen een steenworpafstand ligt de bekende duikplek ‘de Zeelandbrug’. 

Natuurliefhebber? Trek er op uit op de fiets en ontdek de natuur en uitgestrekte stranden. En houd je ogen goed open langs de kustlijn, want je zou zomaar een zeehond kunnen spotten!

Camping de 'Val'

Camping de Speld

Ook bij Camping de Speld ga je kamperen bij de boer. Deze camping, gelegen op een boerderij, bevindt zich aan de uitgestrekte polders van het Groene Hart, waar volop gezelligheid te vinden is. Je kunt bijvoorbeeld ouderwetse Hollandse spellen spelen, een potje boogschieten proberen óf je wagen aan de boerensporten.

Ga er op uit in het laagveenmoeras van de Nieuwkoopse Plassen. Of breng een bezoekje aan het prachtige kasteel de Haer in Utrecht.

Camping de Speld

Camping d’Artagnan

Meer zin om buiten Nederland te overnachten? Dan is Camping d’Artagnan zeker een bezoekje waard. Deze camping is gelegen in de natuur van Zuid-Frankrijk, maar de Engelse eigenaren brengen ook een gezellig stukje Engelse cultuur met zich mee. Op deze camping kun je zelfs een safaritent met hottub boeken! Hoe heerlijk is dat tijdens de avonduren? Als je liever een verfrissende duik neemt, staat er overdag een zwembad tot je beschikking waar je lekker kunt afkoelen.

In de omgeving kan je wandelen door de prachtige natuur of je kan een duik nemen in één van de nabijgelegen verfrissende meren. Wat meer zin actie? In de buurt zijn er ook tokkelbanen te vinden en kun je jezelf uitdagen met een potje paintball!

Camping d'Artagnan

Villavakantiepark IJsselhof

Bij Villavakantiepark IJsselhof is genoeg te doen. Kom genieten op het natuurstrandje met speeltafel of laat de kinderen lekker spelen in één van de speeltuinen op het park. Is het wat minder weer? Breng dan de dag door in het grote binnenzwembad mét peuterbadje.

Zin in een dagje Texel? Neem vanuit den Helder de veerboot en beleef een geweldige dag op het grootste Waddeneiland. 

ACTIES 2024
Profiteer nu bij deze camping van de paasdeal met 20% korting van 29-3 t/m 2-4
Óf profiteer van de 20% Lente korting van 14-3 t/m 22-4

Villavakantiepark Ijsselhof