Glamping midden in de natuur

Een camping, vaak midden in de natuur. Zodra u gaat kamperen maakt u een bewuste keuze om je je te bevinden in de natuur. Een logische en prachtige keuze overigens. In de natuur kamperen brengt ontzettend vee mogelijkheden en voordelen met zich mee. Ga erop uit of ontspan met de geluiden van de vogeltjes op de achtergrond. Kies voor een glamping vakantie in de natuur in één van de tenten van Vodatent en bevind je in een prachtige omgeving.

Voordelen van in de natuur glamperen

'S ochtends wakker worden van het gefluit van de vogeltjes, uit je bed stappen en gelijk een frisse neus hebben en in de zon je ontbijt eten. Dat brengt ultieme rust met zich mee. Even geen stress maar kijken naar de prachtige natuur om je heen.  Kamperen in de natuur is goed voor je gezondheid. Zo krijg je bijvoorbeeld veel beter en meer slaap en is je gemoedstoestand beter. Je bent eigenlijk altijd buiten te vinden en door de vele mogelijkheden en activiteiten die je kan ondernemen zal je veel mensen ontmoeten die dezelfde interesses hebben.

Activiteiten in de natuur

Vervelen hoef je je niet als je in de natuur gaat kamperen. Er zijn meer dan genoeg activiteiten te ondernemen. Voor zowel met je gezin, met vrienden of alleen je lief. Je kunt actieve activiteiten doen zoals bergbeklimmen of mountainbiken. Ben jij nou de enige in je gezin dat dit leuk vind? Geen zorgen want hier zijn vaak groepsuitjes voor. Zo kun je nieuwe mensen leren kennen en ook nog doen wat je leuk vind! Gewoon een lekkere wandeling maken door de bossen of bergen is natuurlijk ook een leuke bezigheid. Voor kinderen heb je zelf blotevoeten paden of kabouterpaden. Zo is het leuk voor jong en oud. Genieten van de natuur door bij een meer of rivier te liggen kan natuurlijk niet ontbreken. Ja, dit is ook een vorm van een activiteit in de natuur!

Back to basic

Je helemaal geven in het back to basic leven. Even geen moeilijkheden van het leven van tegenwoordig. Even de telefoon wegleggen en gewoon genieten van al het moois om je heen. Dat is iets wat kamperen in de natuur stimuleert. Het verlangen om zogezegd back to basic te gaan. En dit verlangen is helemaal niet gek. Iedereen wil soms even ontsnappen van het drukke leven. Back to basic maar dan wel op een comfortabele manier. Het verlangen is waarschijnlijk niet zo groot dat je op het gras wilt slapen. Op een camping in een safaritent van Vodatent kan dit voor je waar maken. Zo ben je in de natuur back to basic maar heb je wel een comfortabele manier van kamperen. Ultieme rust ervaren doe je zo!

Iedereen kan kamperen in de natuur

Kamperen is voor iedereen. Baby's, kinderen, volwassenen, ouderen, mindervalide, iedereen kan het mee maken. In de tenten van Vodatent zitten faciliteiten die voor iedereen goed te gebruiken zijn. Zo zijn er veel campings waar je een camping bedje en stoel voor peuters kan huren. En zo zijn er ook campings met bijvoorbeeld een drempelhulp voor als je in een rolstoel zit. Iedereen is anders en iedereen heeft andere behoeftes. Wij proberen het kamperen mogelijk te maken voor iedereen.