Kleinschalig kamperen 

Ben je op zoek naar rust, ruimte en het ultieme vakantiegevoel? Dan is een kleinschalige glampingvakantie echt iets voor jou! Geniet en ontspan in een safaritent van Vodatent midden in de natuur en kom volledig tot rust. Laat je inspireren door ons aanbod. 

Ontsnap aan de drukte

Laat de alledaagse drukte achter je en vind je plekje in de natuur op een van de kleinschalige campings van Vodatent. Hier staat kleinschaligheid centraal, met de nadruk op rust en ruimte, voor de ultieme kampeerervaring. De safaritenten bieden comfort en gezelligheid in prachtige landschappen. Ontsnap aan de hectiek van het dagelijkse leven en geniet van een onvergetelijke vakantie met elkaar op een kleinschalige camping. 

Door heel Europa

Ben je op zoek naar rust, ruimte en het ultieme vakantiegevoel? Dan is een kleinschalige glampingvakantie echt iets voor jou! Geniet en ontspan in een safaritent van Vodatent midden in de natuur en kom volledig tot rust. Kleinschalig overnachten is niet alleen mogelijk in Nederland, maar door heel Europa! Geniet van kleinschalige campings in Spanje, Frankrijk en België tot aan Zweden en Tsjechië. Geniet van de prachtige natuur, welke bestemming je ook kiest.

Perfect voor gezinnen

Ontdek de charme van kleinschalig kamperen, een ideale optie voor gezinnen die op zoek zijn naar een intieme en gezellige vakantie-ervaring. Op de kleinschalige campings vind je geen drukte, maar juist rust en ruimte. Kinderen kunnen veilig spelen en nieuwe vriendjes maken, terwijl ouders ontspannen en genieten van de prachtige omgeving. Ontdek hoe een kleinschalige vakantie een groot verschil kan maken voor jou en je gezin!