Campings met een restaurant

Wat is er gezelliger dan na een intensieve dag lekker bij te komen bij een plaatselijk restaurant? Of romantisch met je partner dineren? Of heb je gewoon echt geen zin om te koken? Dan zijn dit de campings voor jou! Geniet bij hun heerlijke restaurant. Geniet met Vodatent. 

Voordelen van uiteten gaan

Het grootste voordeel van uiteten gaan is het gemak om zelf niet te koken. De chef maakt een heerlijke gerecht voor jou en jij hoeft enkel aan te schuiven. Hiernaast is het ook een heel leuk uitje op met het gezin te doen, na een dag heerlijk gezwommen te hebben samen de dag afsluiten in het restaurant. De meeste campings hebben zelfs een eigen restaurant, je hoeft dus niet eens van de camping af!

Gerechten in de Vodatent-landen

Vodatent heeft in 11 Europese landen accommodaties staan, dit zijn er een hoop. In elk land zijn er andere gerechten. Er valt dus veel te proberen op vakantie. In dit overzicht kan je een typisch gerecht van de Vodatent-landen zien:

Wow, wat een uitgebreide keuzes! Tijdens je vakantie in een safaritent van Vodatent vallen er een hoop nieuwe gerechten te ontdekken. Wij zeggen; proeven maar!

Zelf koken

Het kan natuurlijk zo zijn dat je geen zin hebt om uiteten te gaan maar zelf wilt gaan koken. De safaritenten van Vodatent bieden een prima mogelijkheid om een culinair gerecht te maken. In de accommodatie staat een elektrisch 4-pitsplaat, hierop kan je gemakkelijk meerdere pannen plaatsen. Het keukentje bevat ook een geheel inventaris, je hoeft vanuit huis dus geen keukengerei mee te nemen! Als je de maaltijd hebt gekookt kan je het opeten aan de keukentafel of op de veranda.