17 apr. 2024
Eva in 't Veld

Tijdens het Pinksterweekend even de drukte ontlopen? Beleef gezellige avonden bij het kampvuur en maak overdag avontuurlijke wandelingen in de omgeving. En waar kun je beter verblijven dan in een gezellige safaritent op een van onze campings? Met alle comfort van thuis en de rust van de natuur om je heen, belooft dit een heerlijk Pinksterweekend te worden!

Camping de Rammelbeek

Camping de Rammelbeek is een fijne rustige familiecamping en een paradijs voor natuurliefhebbers. Je kunt een verfrissende duik nemen in het recreatiemeer of, bij koud weer, genieten van het vernieuwde overdekte zwembad. Hier is een peuterbad aanwezig met verschillende toestellen én een glijbaan! De Duitse grens ligt op nog geen 2km van de camping vandaan dus de Duitse cultuur verkennen is ook zeker de moeite waard!

Bekijk de camping

Camping de Boskant

Deze camping ligt direct aan het prachtige Bunderbos, omgeven door het mooie heuvellandschap van Limburg. De kinderen kunnen zich vermaken in de speelplaatsen, en daarna kunnen jullie samen een ijsje halen bij de Coco ijssalon op het terrein. Daarnaast biedt Camping de Boskant gloednieuw geplaatste safaritenten voor een comfortabel verblijf. En binnen 15 minuten rijden zit je in hartje Maastricht.

Bekijk de camping

Camping de Kleine Wielen

Zoek je een leuke familiecamping op slechts 5 kilometer van Leeuwarden? Dan is Camping de Kleine Wielen wat voor jou! Met een speelvijver en zandstrand voor de kinderen, verhuur van zowel kano’s als supfietsen kun je hier genoeg beleven. Honger gekregen van de waterpret? De camping heeft een restaurant en snackbar waar je lekker kunt vertoeven.

Bekijk de camping

Camping Emmen

Dichtbij de Duitse grens in Drenthe, omringd door natuurgebieden maar ook uitgestrekte landschappen, vind je de kleinschalige Camping Emmen. De kinderen kunnen de camping verkennen op divers trapspeelgoed, waar gratis gebruik van gemaakt mag worden of kunnen zich uitleven in de speeltuin met air-trampoline. Ontdek het prachtige Drentse landschap en geniet van het buitenleven en de gezelligheid van de camping.

Bekijk de camping

Camping de Meibeek

Deze camping is gelegen in de Achterhoek tussen de weilanden en boerderijen. Kinderen kunnen zich hier uitleven, want de camping beschikt over een verwarmd buitenzwembad, een speeltuin met indrukwekkende boomhut en zelfs een kinderboerderij. Geniet van de mooie natuur en de dieren die hierin leven; wie weet kom je oog in oog te staan met een koppeltje reeën!

Bekijk de camping

Camping Gorishoek

Ontdek het verborgen pareltje van Zeeland bij Camping Gorishoek, omgeven door charmante authentieke dorpjes en de serene Oosterschelde. Voor de kleintjes is er een levendige speeltuin met trampolines, schommels, glijbanen en zelfs een voetbalveld. Maar er is meer! De Oosterschelde, slechts 10 minuten rijden van de camping, biedt avontuurlijke activiteiten zoals suppen en duiken. Er valt dus genoeg te beleven voor het hele gezin!

Bekijk de camping