25 mrt. 2024
Eva in 't Veld

Nog op zoek naar een leuk uitje tijdens de meivakantie? Laat je inspireren en breng een weekje of weekendje door op een van onze sfeervolle campings in Nederland of België! Geniet van het luxe buitenleven en verblijf in een comfortabel ingerichte safaritent voor een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Nederland

Vakantiepark Herperduin

Deze camping is gelegen in Noord-Brabant in de omgeving van Oss! Als je een natuurliefhebber bent is de ligging perfect in het natuurgebied de Herpse Bossen. Hier kan je wandelen, fietsen, mountainbiken en zelfs paardrijden! Het park beschikt ook nog over een overdekt zwembad zodat je bij slecht weer ook een duik kan maken. Met mooi weer wordt de kap opengemaakt zodat je lekker in het zonnetje kunt zwemmen.

Bekijk de Camping!
Camping de Zeven Heuveltjes

In de bosrijke natuur van het Hondsrug gebied, ligt familiecamping de Zeven Heuveltjes. Hier ervaar je de gastvrijheid, rust en ruimte die Drenthe te bieden heeft. Kinderen kunnen zich langdurig vermaken in de speeltuinen, zandbakken of het verwarmde buiten zwembad. Het zwembad bestaat uit 2 baden, een diep bad en een peuter bad

Bekijk de Camping!
Camping Gorishoek

Deze camping is gelegen in Zeeland op het Zeeuwse eiland Tholen. Voor kinderen is er een speeltuin met onder andere trampolines, een air-trampoline, schommels, glijbanen een voetbalveld/ voetbalkooi en heel veel zand! Ook is er een verwarmd zwembad van 1,00 meter tot 1,40 meter diep en een apart peuterbad voor de allerkleinsten. En in het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig voor de kids. Wil je er op uit? De Oosterschelde ligt op 10 minuten afstand van de camping en is de ideale plek om te suppen, te duiken en te recreëren.

Bekijk de Camping!

België

Camping het Veen

Verscholen tussen bos en heide in het noorden van België ligt deze camping met talloze voorzieningen. Ze hebben een openluchtzwembad en verschillende sportvelden. Daarnaast is er voor de kleintjes een uitgebreid animatieprogramma tijdens de maanden juli en augustus en er zijn meerdere speeltuinen beschikbaar. Even geen zin om zelf wat te maken? Dan kan je terecht bij de bistro tapasbar op de camping.

Bekijk de Camping!

Zoek & Boek

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Boek je ideale glampingvakantie op maat via onze zoek- en boekpagina, waar je kunt filteren op je persoonlijke voorkeuren en behoeften!

Zoek & Boek