Ben jij nog op zoek naar een leuke deal in de meivakantie?

17 apr. 2024
Eva in 't Veld

Zoek jij nog een leuk uitje tijdens de meivakantie of een lang weekend weg met Pinksteren? Of je nu op zoek bent naar een gezellige gezinsvakantie in de natuur of juist naar een ontspannen uitje, laat je inspireren door de mogelijkheden bij onderstaande campings.

Camping de Boomgaard

In het pittoreske dorp Aldeneik ligt Camping de Boomgaard. Vanuit je safaritent heb je uitzicht direct op de Maas waardoor je hier volledig tot rust kan komen.  Geniet van de wateren per sup, kajak of boot. Of gooi je hengel uit en aanschouw de grote grazers op de maasoever.

Bekijk de camping

Camping de Krabbeplaat

Camping de Krabbeplaat is een familiecamping gelegen aan het Brielse meer op het eiland Voorne-Putten. Door de ligging in het natuurlijke recreatiegebied is deze camping de ideale plek voor de natuurliefhebbers. Daarnaast zijn er ook tal van activiteiten te beleven op de camping. Je kunt ontspannen op het strandje van de camping terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin of de sportvelden.

Bekijk de camping

Camping de Tolbrug

Bij Camping de Tolbrug wordt kamperen voor iedereen een feestje! De camping ligt in de prachtige natuur in het Land van Maas en Waal, waar genoeg te ontdekken valt. Ook is er op de camping zelf genoeg te doen. Zo kun je bijvoorbeeld kanovaren, paintballen of een ritje maken op de e-chopper!

Bekijk de Camping

Familiepark Goolderheide

Midden in de natuur van Belgisch Limburg ligt Familiepark Goolderheide. Op deze camping is genoeg te beleven voor jong en oud! Gooi je hengel uit in het recreatiemeer of cross over het fietsparcour op de camping. Zoek je liever de natuur op? De camping is omring door bosgebied waar je jouw rustige fiets of wandelroute kunt starten.

Bekijk de camping

Camping de Zeven Heuveltjes

De camping is ideaal om te genieten van de rust en natuur. Het perfecte vakantiegevoel met de fluitende vogeltjes die je elke ochtend hoort en de ochtendzon op je gezicht, dat is ultiem genieten! Kinderen kunnen zich langdurig vermaken in de speeltuinen, zandbakken of het verwarmde buiten zwembad. Het zwembad bestaat uit 2 baden, een diep bad en een peuter bad. 

Bekijk de camping

Camping Mareveld

Camping Mareveld is een fijne camping gelegen tussen de Limburgse Heuvels. Voor kinderen is er een speeltuin met onder andere een trampoline en een piratenschip. De kinderen kunnen ook een bezoekje brengen aan de dieren op de camping. Wil je een dagje weg? De steden Maastricht en Valkenburg zijn binnen 20 minuten aan te rijden

Bekijk de camping