10 apr. 2024
Eva in 't Veld

Wil je er in de meivakantie even op uit maar wil je niet al te ver van huis? Dan is België een perfecte optie voor jou! Kom lekker genieten van het voorjaarszonnetje op één van onderstaande campings. En mis ook zeker onze geweldige voorseizoen deals niet! Ontvang nu 25% korting op een verblijf van 5 dagen bij deelnemende campings!

Camping la Colline

Ontdek de Belgische Ardennen! Verken de prachtige omgeving vol culturele hoogtepunten en schilderachtige dorpjes. Vanaf 1 juni is het zwembad met peuterbad geopend. En er zijn diverse sport- en speelgelegenheden voor alle leeftijden! Laat je verassen door al het moois wat het zuidoosten van Wallonië te bieden heeft. 

Bekijk de Camping!

Familiepark Goolderheide

Ontdek de actie bij Familiepark Goolderheide! Scheur door de bochten op het uitdagende fietscrossparcours of laat je voetbalvaardigheden zien op het sportveld. Liever wat rustiger aan? Geniet van een ontspannen middagje vissen aan de recreatieplas of geniet van het lentezonnetje bij je safaritent terwijl de kinderen zich vermaken in één van de speeltuinen.

Bekijk de Camping!

Camping de Chênefleur

Tussen de prachtige groene landschappen van de Ardennen, vind je Camping Chênefleur. Hier kun je volop genieten van de natuur per fiets of te voet. Op de camping bieden ze de mogelijkheid om te vissen (vergunning vereist) of een ontspannen potje jeu de boules te spelen op het speciaal daarvoor ingerichte veld. En als je zin hebt om er een dagje op uit te gaan, raden we een bezoek aan de dierentuin Parc Animalier de Bouillon zeker aan!

Bekijk de Camping!

Jocomo Parc


Deze Belgische viersterren familiecamping, ligt aan de rand van het grootste bos- en natuurgebied van heel Vlaanderen! Op de camping is veel te beleven, aan spelactiviteiten geen gebrek. Van tennissen tot een potje Jeu de Boules. De camping ligt op slechts 10 kilometer van hartje Maastricht, voor een leuk dagje uit. En tijdens de zomervakantie is er een recreatieteam aanwezig voor de kinderen!  

Bekijk de Camping!

Camping het Veen 

Camping het Veen is prachtig gelegen, verscholen tussen het bos en de heide van de Kempenstreek! Op de camping is er een speeltuin aanwezig waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Bovendien kun je genieten van heerlijke tapas in hun eigen bistro tapasbar. Slechts een halfuurtje rijden van de camping bevindt zich de bruisende stad Antwerpen, waar je kunt genieten van een bezoek aan het Indoor pretpark Plopsa of de Antwerpen Zoo.

Bekijk de Camping!

Camping Village Sy

Tussen de prachtige natuur van de Belgische Ardennen vind je Camping Village Sy. Vanaf de camping zijn er talloze wandel-, fiets- en mountainbikeroutes te verkennen. En ook het pittoreske dorpje Durbuy is zeker een bezoekje waard! En na een dag vol activiteiten kun je bij terugkomst op de camping nog even heerlijk ontspannen met een drankje bij de bar.

Bekijk de Camping!

Zoek & Boek

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Boek je ideale glampingvakantie op maat via onze zoek- en boekpagina, waar je kunt filteren op je persoonlijke voorkeuren en behoeften!

Zoek & Boek