28 feb. 2024
Eva in 't Veld

We hebben weer aantal hele leuke campings toe mogen voegen aan ons aanbod. Neem snel een kijkje om te kijken of er wat leuks tussen zit voor jouw aankomende vakantie!

Jocomo Parc

Jocomo Parc is een prachtige viersterren camping gelegen aan de rand van Nationaal Park Hoge Kempen. Hier kan je genieten van meer dan 12 000 hectare aan beschermd natuurpracht. Op de camping zelf is ook genoeg te beleven! Er is een zwembad aanwezig met hiernaast ook een ondiep badje voor de kleintjes. Ze hebben meerdere speeltuinen en zelfs een roeivijver waar jong en oud zich kunnen vermaken met een bootje. Als je besluit in de zomermaanden te verblijven staat er ook nog een enthousiast animatieteam klaar voor de kids! 

Boek Jocomo Parc

Camping la Colline

Camping la Colline is gelegen in het plaatsje Virton, in het zuidoosten van België. Rondom de camping vind je verschillende wandel en fietsroutes. Daarnaast is een bezoekje aan Fort Fermont of het kasteel van Sedan ook zeker niet over te slaan als je van geschiedenis houdt! Op de camping zelf kun je jezelf ook prima vermaken! Neem bijvoorbeeld een verfrissende duik in het zwembad terwijl de kleintjes zich vermaken in het peuterbadje. Of ga een potje voetballen of volleyballen op één van de sportvelden. In het hoogseizoen kunnen de kleintjes zich ook vermaken bij het animatieteam.

Boek Camping la Colline

Mini Camping Drentse Monden

Wil je even weg van alle drukte en op zoek naar een kleinschalige camping? Dan zit je bij Minicamping Drentse Monden op het juiste adres! Geniet van het Drentse landschap op de fiets of per voet. De kinderen kunnen zich vermaken in de reacreatieruimte ‘de Feesterij’ met verschillende spelletjes. En wanneer het zonnetje schijnt kunnen ze een kijkje nemen bij de speeltuin met zandbak of een plons maken in het verkoelende zwembad.

Boek Mini Camping Drentse Monden

Camping de Boskant

De naam zegt het eigenlijk al, deze camping is gelegen aan het sprookjesachtige Bunderbos. Als je hier goed oplet heb je zelfs de kans om een das of een vos te spotten! Voor de kinderen is er op de camping een speeltuin waar zij zich kunnen vermaken terwijl de volwassenen kunnen genieten van een verkoelend drankje in het gezellige eetcafé. Óf natuurlijk met lekker weer in het zonnetje op het terras. Wil je er een dagje op uit? Binnen 20 minuten zit je in de bruisende stad Maastricht voor een dagje shoppen of breng een bezoekje aan de indrukwekkende grotten van Valkenburg!

Boek Camping de Boskant