Camping de Val
Zierikzee, Zeeland, Nederland

Camping de Val

Zierikzee, Zeeland, Nederland

Vlak bij de historische, Zeeuwse stad Zierikzee ligt Camping de Val. Deze kleinschalige boerencamping laat je genieten van de rust van het platteland en alles wat te beleven is in de omgeving. Ervaar hier de schoonheid van de veelzijdige Zeeuwse kust.

Wat is er te doen op Camping de Val?

Midden in de weilanden van het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland ligt Camping de Val. Hier, aan de rand van Zierikzee, breng je je dagen door op een gezellige boerencamping, die je de mogelijkheid geeft dit mooie eiland te verkennen. De camping is kleinschalig maar erg knus en omringd door groene hagen die zorgen voor privacy.  Er is ook een speeltuin aanwezig voor de kinderen. Voor duikliefhebbers is deze locatie uitstekend, vanwege de beroemde duikplek ‘de Val’ op steenworp afstand. Beleef Zeeland op z’n best, hier aan de kust. 

Omgeving van Camping de Val 

Ontdek het eiland Schouwen-Duiveland, met al zijn uitgestrekte stranden, natuur en indrukwekkende Deltawerken. Je bent hier omringd door een prachtige kustlijn, waar je zeehonden kunt spotten, duiken of je kunt wagen aan allerlei watersporten. Aan de zuidkant van het eiland wordt de Noordzee omgetoverd tot een droge zandplaat door de getijden. Wandel- en fietsliefhebbers kunnen genieten van de paden door de bossen en het duingebied langs het water. De camping ligt aan de rand van het kleine havenstadje Zierikzee, met haar oude pittoreske binnenstad. Voor een dagje uit is er het Deltapark Neeltje Jans of voor kinderen het park Klok’uus, themapark Mini Mundi en de Tropical Zoo. 

Voorzieningen

Activiteiten
Fiets- en wandelpad

Adres & contactgegevens

Praktische informatie

Ben je klaar om het kampeergevoel te ervaren? Lees de praktische informatie door, zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis gaat. Bekijk hieronder de belangrijkste informatie.

* Alle hieronder genoemde informatie zijn onder voorbehoud en kunnen door omstandigheden wijzigen.

  • Inchecken tusssen:
  • Uitchecken tusssen:

Accommodaties op Camping de Val

Gratis annuleren

Binnen 24 uur na boeking

Flexibele omboekgarantie

Tot 14 dagen voor aankomst

Unieke accommodaties

Van Safaritent tot Duo Lodge

Kies jouw verblijf

In 11 verschillende landen