Glamping Vakantie

Glamping vakantie

Ben je liefhebber van vrijheid en natuur, maar niet zo’n fan van een tent of caravan opzetten? En zie je er na zwarte zaterdag ook tegenop om de boel nog uit te laden? Wij geven je geen ongelijk, want het is vakantie! Dat betekent dat je jezelf zo min mogelijk in het zweet moet werken en natuurlijk zo veel mogelijk moet genieten. De campings en accommodaties van Vodatent zijn daarom van alle gemakken voorzien. Zo kan je vakantie meteen beginnen als je op de camping aankomt. De reis ernaartoe is ook nog eens een stuk comfortabeler en veiliger, want je kunt een hoop spullen thuis laten. Kortom, een glamping vakantie is genieten van vrijheid, buitenlucht en natuur maar wel met het comfort van thuis 

familiepark_goolderheide_-_website_(18)

Wat betekent glamping eigenlijk?

Glamping betekent “glamorous camping” of in het Nederlands glamoureus kamperen, ook wel glamperen genoemd. Het is een ruim begrip, want wat voor de één heel basic is, kan voor de ander glamoureus zijn. Van simpele huurtent tot safaritent of mobile home: een belangrijk kenmerk van glamping is dat de accommodatie al voor je klaarstaat als je aankomt. Daarnaast vind je er veel voorzieningen die je van thuis gewend bent. Toch kun je nog steeds heerlijk genieten van de charme van kamperen en het buitenleven. Hoeveel comfort je wilt tijdens je glamping vakantie kun je zelf bepalen. Ga je met een toiletrol onder je arm naar het centrale toiletgebouw of kies je voor privé sanitair? We hebben zelfs safaritenten met een glijbaan en mobile homes met een eigen douche.

Ontdek de glamping accommodaties van Vodatent

Al onze glamping accommodaties hebben standaard de voorzieningen die je mag verwachten van een glamping kampeervakantie. Zo zijn de slaapruimtes standaard voorzien van comfortabele bedden, kun je heerlijke gerechten koken met de kooktoestellen en er is ook een hoop keukengerei aanwezig. Dat zijn al een hoop spullen die je lekker thuis kunt laten. Wat je wel mee moet nemen, kun je zelf checken met onze handige inpaklijst. Voor de liefhebber van wat meer comfort tijdens een kampeervakantie, hebben wij standaard onze safaritenten. Die zorgen al voor meer vakantiegevoel. Je hoeft na een lange autorit niet meer je aandacht te verdelen tussen het opzetten van je voortent en het vermaken van je kinderen. Heb je geen kinderen? Dan kun je meteen in de pedalen klimmen, je wandelschoenen aantrekken of een terrasje pakken. Je vakantie kan direct beginnen!

camp_kyllburg_-_website_(17)

Kamperen op onze campings in heel Europa

Een glamping accommodatie is natuurlijk een belangrijk onderdeel van je vakantie, maar de camping is misschien wel net zo belangrijk. Ook die zijn van alle gemakken voorzien. Er zit natuurlijk wel verschil in de voorzieningen. Zo kun je altijd een camping kiezen die perfect bij je past. We hebben campings dichtbij huis in Nederland, België of Luxemburg, maar ook verder weg in Italië, Tsjechië en Zweden. Ook liefhebbers van Frankrijk en Duitsland hebben natuurlijk voldoende keuze. Bovendien is de ene camping ideaal voor jonge gezinnen met kinderen, zoals bijvoorbeeld een boerderijcamping. Heb je kinderen die al wat ouder zijn? Dan mag een zwembad en een animatieteam niet ontbreken. Willen je kinderen niet meer mee op vakantie? Dan is een rustige camping met veel fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving misschien beter. Zo heeft Vodatent voor ieder wat wils!

Kom genieten van een welverdiende glamping vakantie!

Glamping betekent een welverdiende vakantie voor iedereen! Kinderen kunnen zich prima vermaken op onze campings en volwassenen kunnen na aankomst meteen beginnen met genieten. Vodatent heeft glamping accommodaties in alle soorten en maten. Van eenvoudige huurtent tot een ingerichte safaritent en mobile home. Ook onze campings zijn van alle gemakken voorzien en bieden voor ieder wat wils. Ze zijn overal in Europa te vinden. Neem gerust een kijkje en zoek een heerlijke kampeervakantie voor jezelf uit!

Bekijk hier onze accommodaties

Bekijk onze campings

Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...