Safaritent met sanitair in Duitsland

Safaritent met sanitair in Duitsland huren

Heb jij zin in de komende vakantie? Even ertussenuit en lekker op kampeervakantie. Maar na een lange reis kijk je altijd weer naar dezelfde vermoeiende problemen met je eigen tent opzetten. Daar hebben wij een oplossing voor. Vodatent verwelkomt jou graag in Duitsland met een vooraf opgezette safaritent met sanitair. Zo kun je direct na aankomst intrekken in je eigen comfortabele safaritent. Alleen nog uitpakken en de vakantie kan beginnen!

Inspiratie

Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Campings in Duitsland

Een onvergetelijke vakantie in een safaritent 

Onze safaritenten met sanitair in Duitsland

Zoals eerder gezegd hoef je bij aankomst op onze campings alleen nog uit te pakken en zelfs dat is makkelijker gemaakt bij Vodatent. De safaritenten met sanitair in Duitsland zijn voorzien van noodzakelijke spullen voor een stijlvolle kampeervakantie. Denk hierbij aan een volledig en verrijdbaar keukenblok met pannen, servies en bestek. Zo kan jij de lekkerste maaltijden met gemak maken. Vooraan de tent hangt er een ruime luifel die je uitnodigt om te gaan zitten op je eigen terras. Hier kan je heerlijk in de avondzon nagenieten van een leuke dag. Als laatste zijn alle safaritenten met sanitair voorzien van comfortabele matrassen. Zeg gedag tegen rugpijn die ontstaat door stugge matjes of vervelende opblaasbedden!

Omdat al deze spullen al aanwezig zijn, betekent dat jij minder hoeft in te pakken. Zo ben je ook sneller klaar met uitpakken! Uiteraard kan je ook gebruik maken van de overgebleven ruimte door leuke campingspullen mee te nemen, zoals een badminton set of de barbecue die je speciaal voor de vakantie hebt gekocht. Je kunt de ruimte ook op de terugweg vullen met Duitse souvenirs.

Zin in een vakantie dichter bij huis? Bekijk het aanbod van safaritenten met sanitair in België!

Een safaritent met sanitair maakt jouw kampeervakantie in Duitsland compleet!

Waarschijnlijk heb jij het ook ooit meegemaakt. Je wordt midden in de nacht wakker omdat je naar de wc moet, maar je kijkt niet uit naar het idee om naar het wc-gebouw te gaan. Met onze safaritent met sanitair hoeft dat nooit meer, want jij hebt gewoon een eigen wc en privé douche in jouw eigen tent. Zo is het toilet altijd dichtbij en kan je met meer comfort douchen, voor een extra onbezorgde vakantie. Verder is de safaritent met sanitair in Duitsland wel tien vierkante meter groter dan een safaritent zonder privé douche en wc.

Vodatent heeft in Duitsland ook safaritenten zonder sanitair tot maximaal zes personen.

Geniet op onze Duitse campings

Een goede camping is één van de belangrijkste elementen van een kampeervakantie. Bij Vodatent zit je gelukkig altijd goed. Met een enorm breed aanbod van campings zit er altijd wel wat bij voor jou en je familie. Misschien dat je een camping zoekt met een restaurant op het terrein. Of je hebt een voorkeur voor een kleinschalige camping. Bij Vodatent kan je zelf de beste camping kiezen. Dat hoort volgens ons bij elke succesvolle kampeervakantie!

Wanneer je een safaritent in Duitsland boekt is het ook handig om te kijken welke leuke dingen er zijn voor de kinderen. Vaak zijn er faciliteiten aanwezig zoals zwembaden of een speeltuin. In Duitsland zijn er ook meerdere campings met visgelegenheden. Kan je lekker tot rust komen tijdens je Duitse kampeervakantie!

Ontdek Vodatent

Loading interface...

Accommodaties in Duitsland

Ontdek onze accommodaties in Duitsland
Een safaritent huren in Duitsland bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.