Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Safaritent met sanitair in Duitsland huren

Heb jij zin in de komende vakantie? Even ertussenuit en lekker op kampeervakantie. Maar na een lange reis kijk je altijd weer naar dezelfde vermoeiende problemen met je eigen tent opzetten. Daar hebben wij een oplossing voor. Vodatent verwelkomt jou graag in Duitsland met een vooraf opgezette safaritent met sanitair. Zo kun je direct na aankomst intrekken in je eigen comfortabele safaritent. Alleen nog uitpakken en de vakantie kan beginnen!

Bekijk onze campings in Duitsland

Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Onze safaritenten met sanitair in Duitsland

Zoals eerder gezegd hoef je bij aankomst op onze campings alleen nog uit te pakken en zelfs dat is makkelijker gemaakt bij Vodatent. De safaritenten met sanitair in Duitsland zijn voorzien van noodzakelijke spullen voor een stijlvolle kampeervakantie. Denk hierbij aan een volledig en verrijdbaar keukenblok met pannen, servies en bestek. Zo kan jij de lekkerste maaltijden met gemak maken. Vooraan de tent hangt er een ruime luifel die je uitnodigt om te gaan zitten op je eigen terras. Hier kan je heerlijk in de avondzon nagenieten van een leuke dag. Als laatste zijn alle safaritenten met sanitair voorzien van comfortabele matrassen. Zeg gedag tegen rugpijn die ontstaat door stugge matjes of vervelende opblaasbedden!

Omdat al deze spullen al aanwezig zijn, betekent dat jij minder hoeft in te pakken. Zo ben je ook sneller klaar met uitpakken! Uiteraard kan je ook gebruik maken van de overgebleven ruimte door leuke campingspullen mee te nemen, zoals een badminton set of de barbecue die je speciaal voor de vakantie hebt gekocht. Je kunt de ruimte ook op de terugweg vullen met Duitse souvenirs.

Zin in een vakantie dichter bij huis? Bekijk het aanbod van safaritenten met sanitair in België!

sun lodge huren in de ardennen

Een safaritent met sanitair maakt jouw kampeervakantie in Duitsland compleet!

Waarschijnlijk heb jij het ook ooit meegemaakt. Je wordt midden in de nacht wakker omdat je naar de wc moet, maar je kijkt niet uit naar het idee om naar het wc-gebouw te gaan. Met onze safaritent met sanitair hoeft dat nooit meer, want jij hebt gewoon een eigen wc en privé douche in jouw eigen tent. Zo is het toilet altijd dichtbij en kan je met meer comfort douchen, voor een extra onbezorgde vakantie. Verder is de safaritent met sanitair in Duitsland wel tien vierkante meter groter dan een safaritent zonder privé douche en wc.

Vodatent heeft in Duitsland ook safaritenten zonder sanitair tot maximaal zes personen.

Geniet op onze Duitse campings

Een goede camping is één van de belangrijkste elementen van een kampeervakantie. Bij Vodatent zit je gelukkig altijd goed. Met een enorm breed aanbod van campings zit er altijd wel wat bij voor jou en je familie. Misschien dat je een camping zoekt met een restaurant op het terrein. Of je hebt een voorkeur voor een kleinschalige camping. Bij Vodatent kan je zelf de beste camping kiezen. Dat hoort volgens ons bij elke succesvolle kampeervakantie!

Wanneer je een safaritent in Duitsland boekt is het ook handig om te kijken welke leuke dingen er zijn voor de kinderen. Vaak zijn er faciliteiten aanwezig zoals zwembaden of een speeltuin. In Duitsland zijn er ook meerdere campings met visgelegenheden. Kan je lekker tot rust komen tijdens je Duitse kampeervakantie!

sun lodge huren in de ardennen
sun lodge huren in de ardennen

Ontdek het prachtige Duitsland!

Wij denken niet alleen aan faciliteiten op de camping, maar kijken ook naar de omgeving. Want wat is een camping waard als er niets leuks te doen is in de buurt? Bij Vodatent zit je altijd goed. Duitsland is namelijk een prachtig land rijk aan cultuur en geschiedenis. Wat het land mist qua zonnige stranden, maakt het meer dan goed met de heuvelachtige bosgebieden en kasteelachtige architectuur. In meerdere steden lijkt het alsof je in een middeleeuws sprookje bent beland.

Gelukkig kan je nog wel genieten van de moderne gastronomie, want wie naar Duitsland gaat zal merken dat het land meer te bieden heeft dan braadworst en bier. Trakteer jezelf op een lekkere apfelstrudel of berlinerbol na een lange dag wandelen door Frankfurt. Je zult in de Duitse steden talloze musea tegenkomen over de geschiedenis en cultuur van het land. Er is ook veel te vinden over de twee wereldoorlogen en de splitsing van het land in de Koude Oorlog. Kortom, er is voor ieder wat wils! 

Boek jouw safaritent nu!

Ben je geïnteresseerd in een safaritent met sanitair in Duitsland met sanitair maar heb je nog wel wat vragen? Neem dan contact met ons op via email of telefoon. Dan kunnen we samen jouw kampeervakantie naar Duitsland regelen. Heb je nu al zin in een vakantie naar Duitsland? Boek dan nu!

camp_kyllburg_-_website_(19)

Omgeving van Duitsland

Landau Zoo

Landau Zoo

Rijnland-Palts
Holiday Park

Holiday Park

Rijnland-Palts
Bad Kreuznach

Bad Kreuznach

Rijnland-Palts
Erlebnis-Freibad

Erlebnis-Freibad

Rijnland-Palts
Eifelpark Gondorf

Eifelpark Gondorf

Rijnland-Palts
Dinopark Ernzen

Dinopark Ernzen

Rijnland-Palts
Kaiserslautern

Kaiserslautern

Rijnland-Palts
Leipzig

Leipzig

Saksen
Tierpark Chemnitz

Tierpark Chemnitz

Saksen
Bitburger Brouwerij

Bitburger Brouwerij

Rijnland-Palts