Kleinschalig

Kleinschalige campings

Wil je even weg van de massa en ben je op zoek naar een kleinschalige camping? Bij Vodatent bieden wij ook safaritenten aan op diverse mini- en boerderijcampings. Je kunt hier heerlijk tot rust komen en echt even ontspannen. Geen drukke speelparken en waterfestijnen om je heen, maar rust, natuur en genieten van elkaar. 

Beleving

Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Ontdek de activiteiten 

Wat is een kleinschalige camping?

Elke kleinschalige camping heeft zijn eigen unieke sfeer en meer of minder voorzieningen zoals sanitair, een restaurant of een zwembad. Er is één ding wat de campings vaak wel gemeen hebben en dat is dat je er kunt genieten van de gastvrijheid, rust, ruimte en natuur. 

Is een kleinschalige camping nou echt wat voor jou?

Op een kleine camping hangt een persoonlijke sfeer en voel je je direct op je gemak. Persoonlijke aandacht, ouderwetse gastvrijheid en goede voorzieningen staan voorop! ’s Avonds genieten van de rust, en ’s morgens wakker worden van de fluitende vogels in je safaritent!  De combinatie van de ontspannen sfeer en de mooie ligging in de natuur, is een vakantie op een kleinschalige camping misschien wel precies wat je nodig hebt!

Verblijven op een kleinschalige camping in Nederland!

In Nederland zijn er meer dan genoeg prachtige plekken waar je kan verblijven op een kleinschalige camping. Zo zijn de Veluwe en de Achterhoek natuurlijk hele goede opties waar je echt kan genieten van de mooie natuur en de rust. Ook in Limburg midden tussen de heuvels is er genoeg rust en vermaak in de mooie natuur. Voor als je nou het toch heel leuk vind om grote steden te bezoeken of veel activiteiten in de buurt te hebben maar toch wilt genieten van de rust op een kleinschalige camping, zijn provincies zoals Zuid-Holland, Utrecht, Noord- Holland en Noord-Brabant natuurlijk ideaal. Aan de kust bij Zeeland of aan de vele wateren bij Flevoland, is het ook gegarandeerd genieten! Met de prachtige natuur in de omgeving en de leuke plaatsjes zijn Friesland en Groningen ook zeker hele leuke plekken om te verblijven. Kortom verblijven in Nederland op een kleinschalige camping, staat voor puur genieten en tot rust komen!

Verblijven op een kleinschalige camping in het buitenland!

Ook in het buitenland zijn er genoeg mogelijkheden om te verblijven op een kleinschalige camping. Zo is België natuurlijk een heel leuk land waar je ook heerlijk tot rust kan komen. De Ardennen één van de plekken in België wat een prachtige natuur heeft, waar je genoeg kan doen maar ook gewoon tot rust kan komen. In Duitsland zijn er kleinschalige campings die omringt zijn door prachtige natuur, hier kan je genieten van de stilte. Ondanks de stilte zijn er in deze gebieden ook genoeg activiteiten en steden die het bezoeken waard zijn. 

Voor een kleinschalige camping kan je ook in Frankrijk terecht. Frankrijk is een prachtig land met een mooie natuur, goed eten en lekker drinken. Er is hier meer dan genoeg vermaak voor jong en oud. Gewoon tot rust komen met een prachtig uitzicht vanaf je safaritent kan natuurlijk ook altijd. In Italië het land van de pasta en de pizza, beschikt ook over prachtige landschappen. In dit prachtige land kan je op één van de kleinschalige campings genieten van al het lekkere eten en drinken. Verder zijn er nog prachtige landen zoals Zweden, Tsjechië en Luxemburg met een kleinschalige camping.