Outdoor

Outdoor vakantie

Wil je graag lekker actief bezig zijn tijdens je vakantie? Dan is een outdoorvakantie misschien wel iets voor jou! Geniet van verschillende activiteiten, sportief bezig zijn en natuurlijk van de omgeving. Of je nu gaat klimmen, raften of mountainbiken, het is één groot avontuur. In de avond kun je dan heerlijk bijkomen op het terras van de Safaritent. Vodatent zet de actiefste campings alvast voor je op een rij.

Beleving

Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Ontdek de activiteiten 

Ga er lekker op uit met Vodatent. Waan je in de jungle tijdens een kanotocht. Of trotseer de stroomversnellingen tijdens het raften voor iets meer adrenaline. 

Geniet van de natuur terwijl je op je mountainbike je track rijd. voor beginner of gevorderden, er is voor iedereen een passende route. 

Zoals bij een echte survival mag het klimmen natuurlijk ook niet ontbreken bij een outdoorvakantie. Daarna natuurlijk wel abseilen om weer met beide benen op de grond te staan. Deze activiteiten zijn echte aanraders voor tieners