Paardrijden op je glampingvakantie

Ook aan de dierenliefhebbers is gedacht! Ontdek de magie van paardrijden in de natuur. Als paardenliefhebber ontdek je plekken die met de auto moeilijk te bereiken zijn. Op enkele knusse minicampings en boerderijcampings heb je de mogelijkheid om een paard te huren. Bij een aantal campings mag je zelfs je eigen paard meenemen. In beide gevallen zul je genieten van een onvergetelijke vakantie met de mooiste ritten in de omgeving van onze campings. Onze campings bevinden zich door heel Europa, midden in de natuur en op bijzondere locaties. Laat je eindeloos inspireren door ons aanbod.

Je eigen maatje meenemen

Bij enkele campings ben je van harte welkom om je eigen vertrouwde paard mee te nemen op vakantie. Ontdek samen de prachtige omgeving tijdens een bijzondere rit. Geniet van de vrijheid en de speciale band die je met je paard deelt op één van de campings midden in natuur. Na een heerlijke dag buiten kun je geniet van een rust en ontspanning in een comfortabele safaritent van Vodatent.

Een paardenparadijs

Op een aantal campings kun je helemaal opgaan in het paardenplezier, je kunt zelfs je eigen paard stallen. Laat de kleintjes kennismaken met de wereld van paarden, of geniet zelf van dit unieke avontuur. Laat je inspireren door de prachtige bestemmingen en begin aan een onvergetelijk avontuur met Vodatent. Wat wordt jouw bestemming?