Combineer glamping met een festival

3 aug. 2023
Vodatent Tip
Femke Vingerling

Iedereen kent het wel. De overvolle campings op een festival. Geen normale douches en het hele weekend op de dixi. Ben je daar nou helemaal klaar mee en ben je wel toe aan een wat comfortabelere aanpak? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. onze safaritenten zijn compleet ingericht en voorzien van alle gemakken. Ben je al iets ouder en hou je nog steeds van een feestje maar wil je niet meer zoals vroeger op een festival terrein verblijven dan is dit een perfecte oplossing voor jou! Glamping en festivals zijn 2 werelden die samen komen en samen iets heel erg moois kunnen maken.

Schoon sanitair

Je kent het wel, een festival weekend en eigenlijk liever niet douchen en naar de wc gaan dan onder die vieze douches te staan en op de smerige wc's te zitten. Ben je daar nou helemaal klaar mee dan hebben wij de oplossing! Combineer glamping met het festival waar je heen gaat. na een lange festival dag je even terug trekken in je eigen glamping tent van Vodatent. Met schoon sanitair uiteraard! En dan op sommige campings ook nog de keuze hebben tussen gedeeld sanitair of privé sanitair in de tent! Hoe fijn is het als je je festival weekend kan door gaan zonder dat je na 2 dagen een grondige douche nodig hebt omdat je het niet goed hebt kunnen douchen op het terrein? Dit is een win-win situatie.

Fietsverhuur en vroeg inchecken

Veel van onze campings hebben een fietsverhuur. Uiteraard erg handig als je alcohol wilt consumeren en nog naar een andere locatie moet gaan! Let wel op dat je je fiets op een veilige plek zet en op slot want je huurt de fietsen natuurlijk van de camping zelf. Als je naar een festival gaat begint dat vaak al vroeg in de middag of zelfs 's ochtends al. Dan heb je geen tijd om je in de middag in te checken. In overleg met ons en de camping kan je aanvragen of je in de ochtend mag inchecken! dan kan je zonder zorgen de aankomende nacht naar je glamping tent.

Rust

Een festival kan erg intens zijn om wat voor reden dan ook. Misschien ben je al wat ouder of ben je snel overprikkeld. Dan is het wel zo fijn als je je kan terugtrekken in een rustige plek. Met de glamping tenten op een camping of vakantiepark heb je je eigen plekje in de rust. Geen harde muziek of schreeuwende mensen naast je tent. Let wel op dat je zelf ook de rust van andere respecteert als je van het festivalterrein af komt. Zo kun je net zoveel slaap nemen als je zelf wilt en kan je weer een nieuwe festival dag fris en fruitig beginnen. Ook met een goed humeur natuurlijk!

Van alle gemakken voorzien

Op een camping bij het festival zelf zal je snel op een luchtbed slapen of een matje. Vaak zijn die luchtbedden ook nog eens lek en als ze het nog wel doen dan zijn ze de volgende dag wel lek. Daar hoef je je geen zorgen om te maken als je gaat glamperen. Dan slaap je gewoon in een bed met een matras en normaal beddengoed. Ook is er een leefgedeelte aanwezig en een keuken. Festival eten is vaak te duur. Met de keuken in de vodatent kunt u zelf nog iets klaar maken of de ochtend beginnen met een lekker bakje koffie of thee. Daarna kan je weer vollop aan de alcohol en aan een nieuwe dag vol met plezier beginnen!