11 mrt. 2024
Eva in 't Veld

De laatste maand van vroegboekkortingen is begonnen. Alleen in maart kun je tot 10% vroegboekkorting krijgen op je verblijf in een volledig ingerichte safaritent. Weet je nog steeds niet zeker waar je dit jaar heen wilt op vakantie? Laat je dan inspireren door een aantal van onze geweldige campings. 

Italië

Camping Luna del Monte

Wil je op vakantie in Italië? Dan is Camping Luna del Monte de plek voor jou. Het prachtige uitzicht dat deze camping te bieden heeft, brengt je meteen in Italiaanse sferen. Ook de prachtige omgeving is niet te versmaden. Bezoek de steden Perugia en Arezzo of ontdek het prachtige heuvellandschap in de omgeving.

Bekijk Camping Luna del Monte

Nederland

Camping Gorishoek

Zoek je iets dichter bij huis? Camping Gorishoek op het Zeeuwse eiland Tholen biedt een scala aan mogelijkheden. Ontdek de gezellige dorpjes in de omgeving of bezoek een van de omliggende duiklocaties. Maar ook op de camping zelf is van alles te beleven. Neem een duik in het verfrissende zwembad of bezoek de dieren op de kinderboerderij. De kinderen kunnen zich ook uitleven in de speeltuin met springkussen en in het hoogseizoen is er een animatieteam.

Bekijk Camping Gorishoek
Camping ‘de Val’

Over Zeeland gesproken: dat brengt ons meteen bij Camping de Val. Deze kleine camping ligt vlakbij het Zeeuwse stadje Zierikzee en op een steenworp afstand van duikplaats 'De Val' aan de voet van de Zeelandbrug. Voor wandel- en fietsliefhebbers zijn er in de omgeving verschillende paden door de bossen en langs de duinen om te genieten van de prachtige omgeving.

Bekijk Camping 'de 'Val'
Camping de Krabbeplaat

Deze camping is gelegen aan het Brielse meer op het eiland Voorne-Putten. Door deze geweldige ligging is het zeker een must do om een bootje te huren bij De Veerbaas en het meer te ontdekken door te roeien, kanoën of varen. Daarnaast heeft de camping ook eens strandje waar je kunt zonnen, zwemmen of gewoon even tot rust komen. Er zijn verder nog sportvelden aanwezig, een kinderboerderij, waterspraypark, visgelegenheden en in het hoogseizoen animatie voor de kinderen. Dat houdt de kinderen dus wel even zoet! 😊

Bekijk Camping de Krabbeplaat

Tsjechië 

Camping Prima 

Camping prima is een kleine familiecamping direct aan een meer. Er zijn verschillende mogelijkheden om boten, kano's en surfplanken te huren. De omgeving is ook ideaal om te wandelen of te fietsen door de uitgestrekte natuurgebieden. Op het terras van de camping kun je genieten van een hapje of een drankje met uitzicht op de rivier.

Bekijk Camping Prima

Zweden

Camping Yttermalungs

Dit is een kleinschalige camping gelegen midden in Zweden en hebben de aandacht voor hun gasten, natuur en het dorp hoog in het vaandeel staan. In de natuurrijke omgeving zijn verschillende wandelroutes te vinden en ook kan je de omgeving verkennen via het water. Zo zijn er één- en meerdaagse tochten, van licht tot zwaar en zijn er Kano’s of kayaks en verdere uitrusting te huur op de camping. Ook bieden zij een wildsafari aan meerdere keren per week, waar je elanden en bevers kan spotten. Hoe gaaf is dat!

Bekijk Camping Yttermalungs

Zoek & Boek

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Boek je ideale glampingvakantie op maat via onze zoek- en boekpagina, waar je kunt filteren op je persoonlijke voorkeuren en behoeften!

Zoek & Boek