17 apr. 2024
Eva in 't Veld

Met de lente in volle bloei en de dagen die langer worden, nadert Hemelvaartsdag alweer. Als je nog op zoek bent naar inspiratie voor een uitje, neem dan zeker een kijkje op onze blog. Wie weet breng jij binnenkort de nacht door in een van onze safaritenten, volledig uitgerust voor een heerlijk verblijf!

Camping de Haer

Bij camping de Haer is er voor de kinderen een leuke speeltuin met panna kooi en air-trampoline aanwezig. Terwijl de kinderen zich hier lekker uitleven kunnen de ouders een drankje doen op het terras van het restaurant op de camping. Wil je de omgeving ontdekken? Op de camping is er fietsverhuur aanwezig!

Bekijk de camping

Camping GT Keiheuvel

Op deze camping zijn sportieve vakantiegangers helemaal op hun plek, zo zijn er padel- en tennisbanen, squashbaan én een fitnesszaal. De camping ligt vlak naast een zweefvliegveld dus vanaf de camping kun je verschillende zweefvliegtuigen spotten. Rondom de camping vind je uitgestrekte bossen, de ideale plek om jouw wandel- of fietsroute te starten. Op zoek naar een leuk dagje uit? Op 36 minuten rijden ligt de populaire pretpark Bobbejaanland.

Bekijk de camping

Camping de Breede

Camping de Breede is gelegen in het puntje van Groningen. Er zijn verschillende speelterreinen zodat de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Ook kunnen ze gratis gebruik maken van de skelters en ligfietsen. En is het wat minder mooi weer? Dan kunnen ze verder spelen in het “bunkertje”. Als je een dagje uit wilt is het Zeehondencentrum in Pieterburen zeker een leuke optie!

Bekijk de camping

Camping Dal van de Mosbeek

Camping Dal van de Mosbeek is gelegen in de natuur van Twente omringd door prachtige bronnen en beken. Voor de kinderen is er een speeltuin met onder andere een kabelbaan en airtrampoline aanwezig waar u direct zich op heeft zo vanaf het terras van uw safaritent. Vanaf de camping loop je ook rechtsreeks het bos in van het Nationaal Landschap van Noordoost Twente! Hier vind je fantastische wandel- en fietsroutes maar ook een zeer uitdagende MBT route die langs de camping loopt. 

Bekijk de camping

Camping Leef!

In Melderslo, Limburg, ligt Camping Leef! Een gezellige plek waar je met het hele gezin even heerlijk kan ontspannen. Terwijl de kinderen zichzelf vermaken in het zwembad en speeltoestellen kunnen de ouders op het terras genieten van het zonnetje met een drankje. Tegenover de camping ligt het openluchtmuseum de Locht , waar diverse activiteiten voor kinderen worden georganiseerd. Daarnaast ligt themapark Mind Mystery op 5 minuten rijden van de camping, een plek die je ondersteboven doet staan! 

Bekijk de camping

Camping 'de Val'

Camping de 'Val' ligt 10 minuten rijden bij de historische stad Zierikzee vandaan. Deze camping is gelegen in het platteland en is dus ook echt een plek waar je lekker tot rust kan komen. In Zeeland ben je omringd door een prachtige kustlijn, waar je zeehonden kunt spotten, duiken of je kunt wagen aan allerlei watersporten. En na een dag vol avonturen kun je heerlijk ontspannen op het terras van je compleet uitgeruste safaritent.

Bekijk de camping