Camping de Speld
10・1 review
Nieuwkoop, Zuid-Holland, Nederland

Camping de Speld

10・1 review
Nieuwkoop, Zuid-Holland, Nederland

Geniet op Camping de Speld van het leven op het platteland, een sfeervolle plek omgeven door groene weilanden. Ervaar de gezelligheid van de diverse activiteiten en geniet van de schoonheid van de nabijgelegen Nieuwkoopse Plassen.

Wat is er te doen op Camping de Speld?

Ontwaak op Camping de Speld met uitzicht op de uitgestrekte polders van het Groene Hart. Hier bevindt zich boerderij Verhaar, met in de achtertuin een gezellige camping waar je het platteland kunt ervaren. Allerlei bijzondere activiteiten zijn mogelijk, waaronder oudhollandse spellen, boogschieten en in overleg nog veel meer. Of maak jullie vakantie compleet door te razen door de weilanden en sloten tijdens de boerensport. Terwijl je op het terras zit, kunnen de kinderen heerlijk spelen in de buitenlucht met de skelters of in de speeltuin. Het terrein is kindvriendelijk ingericht, omheind door een veilig hek. De camping trekt regelmatig gezelligheid aan van privé feestjes, waardoor vaak reuring op de camping is. Laat de stadse drukte achter en geniet van de gezelligheid op het platteland.

Omgeving van Camping de Speld 

De camping is gelegen in het rustige, landelijke weidegebied van het Groene Hart, tussen de grote steden van de Randstad in. Een paar honderd meter verwijderd van boerderij Verhaar, ligt het laagveenmoeras van de Nieuwkoopse Plassen. Verken al fietsend, wandelend of varend alle uithoeken van dit natuurgebied. Het gebied biedt volop mogelijkheden voor uitjes, zoals Vogelpark Avifauna, SnowWorld of een bezoek aan klimpark Alphen. Op zoek naar de opwinding van de stad? De historische steden Leiden en Woerden zijn in de buurt. De bruisende steden Rotterdam, Utrecht en Amsterdam zijn allemaal in ongeveer drie kwartier te bereiken. 

Safaritenten op Camping de Speld

Op Camping de Speld in Zuid-Holland staan glampingtenten welke volledig ingericht zijn voor een verblijf tot maximaal 6 personen. Deze tenten staan bij aankomst al voor je klaar en zijn van alle gemakken voorzien, het ultieme vakantiegevoel! 

Voorzieningen

Voor de kinderen
playhouse
Speeltuin
Trampoline
Boerensport
Activiteiten
Jeu de boules
Tafeltennis
Overige faciliteiten
Terras

Adres & contactgegevens

Praktische informatie

Ben je klaar om het kampeergevoel te ervaren? Lees de praktische informatie door, zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis gaat. Bekijk hieronder de belangrijkste informatie.

* Alle hieronder genoemde informatie zijn onder voorbehoud en kunnen door omstandigheden wijzigen.

  • Inchecken tusssen:
    15:00 - 20:00
  • Uitchecken tusssen:
    09:00 - 11:00

Accommodaties op Camping de Speld

Gratis annuleren

Binnen 24 uur na boeking

Flexibele omboekgarantie

Tot 14 dagen voor aankomst

Unieke accommodaties

Van Safaritent tot Duo Lodge

Kies jouw verblijf

In 11 verschillende landen