Camping de Waterbuffelfarm
Oldemarkt, Overijssel, Nederland

Camping de Waterbuffelfarm

Oldemarkt, Overijssel, Nederland

Aan de rand van de provincie Overijssel, vlakbij Friesland, vind je Camping de Waterbuffelfarm. Een mooie, rustige camping, waar je kunt genieten van de dieren om je heen en het prachtige landschap. 

Wat is er te doen op Camping de Waterbuffelfarm? 

De naam van de camping, Camping de Waterbuffelfarm, geeft al aan dat je je op een boerderijcamping bevindt. Het is hier ook mogelijk om de buffels te voeren, een rondleiding te maken over de boerderij en te proeven van de heerlijke producten en het boerderijleven. Ook zijn alle producten te koop in de landwinkel op de camping, zodat je er thuis ook nog even van kan genieten. 

Omgeving van Camping de Waterbuffelfarm 

Rondom de camping zijn vele wandel- en fietspaden aanwezig. Zo fiets of wandel je in een korte tijd naar Friesland of breng je een bezoek aan het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Liever een MTB-route? Ook dat is mogelijk. In Steenwijk ligt een mooie route van 11 km en dit is vlakbij de camping. Bij Vodatent huur je een ingerichte safaritent op Camping de Waterbuffelfarm, die al helemaal klaar voor je staat bij aankomst. Dat is toch genieten? Zeker met dit uitzicht.

Safarilodgetenten op Camping de Waterbuffelarm

Op Camping de Waterbuffelarm in Overijssel staan glampingtenten welke volledig ingericht zijn voor een verblijf tot maximaal 6 personen. Deze tenten staan bij aankomst al voor je klaar en zijn van alle gemakken voorzien, het ultieme vakantiegevoel! 

Voorzieningen

Zwemmen
Recreatieplas
Huisdieren
Huisdieren toegestaan
Overige faciliteiten
Broodjesservice
Oplaadpunt elektrische fietsen
Combined Shape
Campingwinkel
Adults Only

Adres & contactgegevens

Praktische informatie

Ben je klaar om het kampeergevoel te ervaren? Lees de praktische informatie door, zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis gaat. Bekijk hieronder de belangrijkste informatie.

* Alle hieronder genoemde informatie zijn onder voorbehoud en kunnen door omstandigheden wijzigen.

  • Inchecken tusssen:
    15:00 - 17:00 uur
  • Uitchecken tusssen:
    09:00 - 10:00 uur

Accommodaties op Camping de Waterbuffelfarm

Gratis annuleren

Binnen 24 uur na boeking

Flexibele omboekgarantie

Tot 14 dagen voor aankomst

Unieke accommodaties

Van Safaritent tot Duo Lodge

Kies jouw verblijf

In 11 verschillende landen