Glamping des 2 Marguerites
Bazoches au Houlme, Normandië, Frankrijk

Glamping des 2 Marguerites

Bazoches au Houlme, Normandië, Frankrijk

Kom volledig tot rust in een safaritent op de biologische boerderij Glamping des 2 Marguerites en ontdek bourgondisch Frankrijk in al haar pracht. Op deze glamping word je wakker met het geluid van het platteland. Rust, netheid en natuur staan hier hoog in het vaandel. Beleef agriturismo op zijn puurst.

Wat is er te doen op Glamping des 2 Marguerites?

Dit is een glamping voor de echte dierenvriend. Zo zijn er verschillende soorten kippen, twee geiten en een groep met melkkoeien. Daarnaast mogen kinderen, maar ook volwassenen de boer helpen met bijvoorbeeld de koeien melken of eieren verzamelen. Ook is er een tuin met verschillende groenten en fruit die in het juiste seizoen geplukt kunnen worden. Je kunt fietsen huren op de camping om de omgeving te verkennen. Ook de kinderen kunnen leuke 4-wielers huren: bolderkarren en skelters. Er is een campingwinkel aanwezig en voor een lekkere avondmaaltijd kun je ook barbeques huren. Wil je een lekker ontbijtje? Maak dan gebruik van de broodjesservice.

Omgeving van Glamping des 2 Marguerites

Eropuit buiten de camping? Ontdek de omgeving van Glamping des 2 Marguerites en ga bijvoorbeeld naar het Rabodangmeer. Hier kun je wandelen, zwemmen, watersporten of andere activiteiten ondernemen. Ook is er op 10 minuten rijafstand een Normandisch dorpje, Pont d'Ouilly, waar je met het hele gezin een dagje kunt vertoeven. Je kunt hier ook cultuur snuiven. Normandië heeft tijdens de Tweede Wereldoorlog veel te voortduren gehad. Invloeden van deze tijd zijn dan ook overal terug te vinden. Naast de overblijfselen van de Tweede Wereldoorlog zijn er ook nog genoeg andere bezienswaardigheden te zien. Zo kun je de beroemde kathedraal van Lisieux bezoeken of de prachtige Mont-Saint-Michel. Ten slotte kun je een bezoek brengen aan het kasteel Colombieres. Het lijkt hier alsof je een stap zet in de Middeleeuwen.

Voorzieningen

Voor de kinderen
Kinderboerderij
Verhuur
Barbecueverhuur
Skelterverhuur
Combined Shape
Bolderkarverhuur
Fietsverhuur
Overige faciliteiten
Oplaadpunt elektrische fietsen

Adres & contactgegevens

  • Glamping des 2 Marguerites
  • Lieu-dit la Barouderie
  • 61210 Bazoches au Houlme
  • Plan je route

Praktische informatie

Ben je klaar om het kampeergevoel te ervaren? Lees de praktische informatie door, zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis gaat. Bekijk hieronder de belangrijkste informatie.

* Alle hieronder genoemde informatie zijn onder voorbehoud en kunnen door omstandigheden wijzigen.

  • Inchecken tusssen:
    15:00 - 17:00 uur
  • Uitchecken tusssen:
    09:00 - 10:00 uur

Accommodaties op Glamping des 2 Marguerites

Gratis annuleren

Binnen 24 uur na boeking

Flexibele omboekgarantie

Tot 14 dagen voor aankomst

Unieke accommodaties

Van Safaritent tot Duo Lodge

Kies jouw verblijf

In 11 verschillende landen