Landgoedcamping Nienoord
Leek, Groningen, Nederland

Landgoedcamping Nienoord

Leek, Groningen, Nederland

De camping ligt midden op het prachtige Landgoed Nienoord in de plaats Leek. Het is een prachtige bosrijke omgeving op steenworp afstand van de provincie Drenthe. Als je van wandelen of fietsen houdt zit je dus in de perfecte omgeving. 

Wat is er te doen op Landgoedcamping Nienoord?  

De keuze is reuze qua activiteiten en bezigheden op Landgoedcamping Nienoord. Op het landgoed is een hele grote speeltuin aanwezig, dat is natuurlijk perfect voor de kids. Bij lekker weer kun je heerlijk zwemmen in het mooie buitenzwembad en ook bij slecht weer kan je gewoon nog blijven zwemmen maar dan in het binnenzwembad. Alsof dat nog niet genoeg is, is er ook een rijtuigenmuseum aanwezig! In het hoogseizoen is er een animatieteam, wat een hele leuke bezigheid is voor de kinderen. Naast de hele grote speeltuin, zijn er ook kleinere speeltuinen. Deze zijn verdeeld over de camping. Als je na een drukke dag lekker even wat wilt gaan eten en drinken, is er een pannenkoekenrestaurant aanwezig. 

Omgeving van Landgoedcamping Nienoord 

Ga je liever wat doen buiten de camping? Daar zijn ook genoeg mogelijkheden voor. De bosrijke en groene velden bieden een mooie locatie om te wandelen en te fietsen. De camping ligt op een steenworpafstand van hele mooie gebieden in Drenthe. Als je niet de mogelijkheid heb om een eigen fiets mee te nemen, is er genoeg fietsverhuur in de buurt. Als je genoeg hebt gezien van het bos en de velden, is Groningen maar een kwartiertje rijden. Daar kun je genoeg dingen zien van de mooie stad of gewoon lekker een terrasje pakken. 

Safaritenten op Landgoedcamping Nienoord 

Op Landgoedcamping Nienoord in Groningen, Nederland, staan glampingtenten welke volledig ingericht zijn voor een verblijf tot maximaal 6 personen. Deze tenten staan bij aankomst al voor je klaar en zijn van alle gemakken voorzien, het ultieme vakantiegevoel!

Voorzieningen

Zwemmen
Zwembad
Horeca
Restaurant
Voor de kinderen
playhouse
Speeltuin
Trampoline
Springkussen
Activiteiten
Sportveld(en)
Overige faciliteiten
Receptie
EHBO-post

Adres & contactgegevens

Praktische informatie

Ben je klaar om het kampeergevoel te ervaren? Lees de praktische informatie door, zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis gaat. Bekijk hieronder de belangrijkste informatie.

* Alle hieronder genoemde informatie zijn onder voorbehoud en kunnen door omstandigheden wijzigen.

  • Inchecken tusssen:
    15:00 - 17:00 uur
  • Uitchecken tusssen:
    09:00 - 10:00 uur

Accommodaties op Landgoedcamping Nienoord

Gratis annuleren

Binnen 24 uur na boeking

Flexibele omboekgarantie

Tot 14 dagen voor aankomst

Unieke accommodaties

Van Safaritent tot Duo Lodge

Kies jouw verblijf

In 11 verschillende landen