Loading interface...
Loading interface...
Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Bekijk de camping op de kaart

Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...

Voorzieningen

Loading interface...

Praktische informatie

Ben je klaar om het kampeergevoel te ervaren? Lees de praktische informatie door, zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis gaat. Bekijk hieronder de belangrijkste informatie.

* Alle hieronder genoemde informatie zijn onder voorbehoud en kunnen door omstandigheden wijzigen.

Loading interface...
Loading interface...

Op dit moment zijn er geen maatregelen tegen COVID-19 op de campings. Je kunt dus genieten van je vakantie bij Vodatent.

Bel de klantenservice
+31 (0)186 820 996

Mail de klantenservice
info@vodatent.com

Bekijk je boeking

Bekijk je boeking

Vodatent App

Vodatent App

Vind een accommodatie die bij jou past

Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Veelgestelde vragen

Onze safaritenten zijn standaard uitgerust met kussens en dekbedden. 

Een lakenpakket is bij de meeste campings optioneel bij te boeken bij je reservering. Op sommige campings is dit verplicht of juist niet mogelijk om bij te boeken. De prijzen en opties verschillen per camping en staan aangegeven op de desbetreffende campingpagina.

Weet je niet zeker of dit is toegevoegd aan je reservering? Dit staat vaak aangegeven op het kostenoverzicht in je reserveringsbevestiging. Wil je lakenpakketten bijboeken? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Als je zelf lakens meeneemt, let er dan op dat je de juiste maat meeneemt. Op de campingpagina staat per accommodatie genoemd welk formaat dekbed er aanwezig is.

Op veel van onze locaties zijn huisdieren toegestaan. Bekijk hier de campings waar huisdieren welkom zijn. Het tarief voor een huisdier is terug te vinden op de desbetreffende camping pagina. Er zijn ook locaties waar het niet mogelijk is om je huisdier mee naartoe te nemen. Bekijk tijdens het reserveren daarom goed of je huisdier mee mag op vakantie.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden

Vroegboeken

Vroegboeken

Tot 15% korting op je zomervakantie

Pasen

Pasen

Samen een weekend weg tijdens Pasen

Meivakantie

Meivakantie

Optimaal genieten van de lentezon

Natuurcampings in Nederland

Rust, ruimte en een prachtige omgeving. Ontdek kamperen midden in de natuur. Voor wandelaars en fietsers een ideale combinatie.

Lees verder
Top 5 uitjes in Drenthe

Drenthe biedt voor ieder wat wils voor een leuk dagje uit. Wie er met kinderen er op uit wil, kan terecht in verschillende dieren- en attractieparken, maar Drenthe kent ook genoeg geschiedenis voor de leergierige bezoeker.

Lees verder
Glamping met je hond

Het gezin is pas compleet wanneer je trouwe viervoeter mee mag. Eindeloos wandelen in de natuur. Ga samen goed voorbereid op reis.
 

Lees verder
Top 5 uitjes in Noord-Brabant

Noord-Brabant kenmerkt zich niet alleen door de bourgondische levensstijl, maar ook door het aanbod in verscheidene activiteiten. 

Lees verder