Met zwembad

Met zwembad

Als je aan vakantie denkt, denk je aan zon. Als je aan zon denkt, denk je aan water. Wat is er nu leuker dan lekker met water spelen? Gelukkig kun je dan bij ons terecht! Wanneer je op zoek bent naar een safaritent met zwembad zit je hier goed! Of je nu op zoek bent naar een buiten- of binnen zwembad, er is keuze genoeg!

Beleving

Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Ontdek de activiteiten 

Waterpret

De kinderen zullen zich heerlijk vermaken in het koele water. De glijbanen zijn vaak favoriet bij de kleintjes, maar de volwassenen en tieners kunnen er ook wat van! Geniet van de watervallen en de spelletjes er om heen. Er is natuurlijk ook aan de allerkleinsten gedacht. De peuterbadjes ontbreken vaak niet! Deze wat ondiepere baden zijn perfect voor de wat kleinere kinderen.

Overdekt zwembad

Laat het weer je zwemplezier niet ontnemen! Voor de wat koelere dagen zijn er campings met een overdekt (verwarmd) zwembad. Zo kun je altijd genieten van het heerlijke water. Vaak zijn overdekte zwembaden verwarmd. Hierdoor kun je ook in het voor- of najaar gebruik maken van het zwembad.

Spa

Wil je echt tot rust komen, kijk dan eens bij de campings met wellness. Lekker bubbelen in het bubbelbad. Of neem een ontspannen massage. Zo kun je jezelf weer opladen voor de komende tijd. Dit noemen we pas echt glamping met zwembad! Wat zal dat lekker slapen na een dagje relaxen!

Campings

Ben je ook een waterrat? En kun je echt geen vakantie vieren zonder zwembad? Zoek dan hier de camping met de leukste zwemfaciliteiten uit! Kijk en vergelijk wat voor jouw de beste keuze is. Wij wensen je alvast een spetterende vakantie!