Ontdek het boerenleven

Wanneer je kiest voor kamperen bij de boer, kies je voor een unieke ervaring! Wat is er nu leuker dan overnachten op een echte boerderij? Je bent lekker in de buitenlucht en je leert meteen hoe het er op een  boerderij aan toe gaat. De gastvrije boeren en boerinnen ontvangen je met veel plezier. Wil jij graag bezig zijn en je nuttig maken? Dan is een vakantie bij de boer iets voor jou! 

Dieren

Op een boerderij zijn ook dieren te vinden. Denk hierbij aan koeien, geiten, pony's, konijnen en bijvoorbeeld kippen. Vaak kunnen de kinderen helpen bij het verzorgen van die dieren. Lekker eieren rapen, de kippen eten geven of de pony's borstelen, er is altijd wat te doen! Spelenderwijs leren de kinderen meer over de dieren en hoe zij met de dieren om kunnen gaan. De spelletjes op het tablet zijn ze zo vergeten. Er is niets zo leuk dan lekker ravotten op het terrein! Vies worden is leuk! En ach.. in je safaritent met sanitair, ben je zo weer schoon.

Producten

Op de boerderij kun je vaak ook terecht voor hun eigen producten. Denk hierbij aan melk, eieren, ijs of bijvoorbeeld honing. Deze natuurlijke producten komen van eigen land en kun je bijna niet overslaan. Je proeft de liefde van de boer terug in de producten. Wellicht bieden andere boeren in de omgeving ook nog streekproducten aan. Verzamel allerlei lekkere dingen voor een heerlijk diner of gewoon voor een lekker hapje voor bij de borrel. Dit is genieten in de puurste vorm!

Omgeving

De omgeving leent zich vaak voor wandelingen en fietstochten. Houd je van de natuur dan is een boerderijvakantie een must! Geniet van de omgeving en kom volledig tot rust. Houd je ogen open tijdens een fietstocht, in deze rustige natuur kun je nog wel eens "wilde" dieren tegen komen. Heb jij de eekhoorns al gezien? Maak een leuke wandeltocht en stop op een bijzondere plek voor een picknick. Puur genieten niets moet, alles mag!

Verblijf

Uiteraard wil je na een "drukke" dag heerlijk ontspannen in je accommodatie. Een safaritent is de perfecte verblijfplaats! Genieten van de natuur maar wel met de charmes van thuis. Kies voor een compleet ingerichte safaritent van Vodatent. Wil je net iets meer comfort, kies dan voor een safaritent met sanitair. Deze is voorzien van een complete badkamer met regendouche. Hier wil je nooit meer weg!