Avontuur in de bergen

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en laat jezelf onderdompelen in een wereld van avontuur middenin berglandschappen. Hier vind je een scala aan outdoor activiteiten die in Nederland zelden mogelijk zijn. Durf jij te paragliden vanaf de bergtoppen of te mountainbiken? Of verken je liever de wandelpaden met de prachtige uitzichten? Het is een avontuur dat je voor altijd bij zal blijven; een moment van puur genieten, of je nu alleen bent, met je partner of het hele gezin. De mogelijkheden zijn eindeloos, net als de activiteiten!

Onverwachte bestemmingen

Als je denkt aan een vakantie in de bergen dan denk je als eerste aan landen als Duitsland of Oostenrijk. Maar er zijn ook zeker landen met een verassend klimaat die perfect zijn voor een bergachtig avontuur. Denk bijvoorbeeld aan een camping in Italië, Spanje of Kroatië. Misschien zijn dit niet de eerste bestemmingen die je voor ogen hebt, maar het is zeker de moeite waard om eens te overwegen. Het kan je enorm verrassen. Geniet na een flinke bergwandeling in je comfortable safaritent van Vodatent van een hapje en een drankje op de veranda van je safaritent.

Van hoge toppen tot sfeervolle heuvels

Kamperen in de bergen is niet slechts een keuze tussen wel of geen bergen. Er zijn zoveel meer opties beschikbaar. Kies voor hoge bergtoppen voor uitdagende wandelingen, of kies voor sfeervolle heuvels. De variëteit aan landschappen is verbluffend. Ga op avontuur in de bergen, geniet van de buitenlucht en maak herinneringen die een leven lang meegaan. Laat je inspireren door de prachtige bestemmingen en begin aan een onvergetelijk avontuur met Vodatent.