Exclusieve rust voor volwassenen

Ontdek een vakantieomgeving die volledig is afgestemd op volwassenen. De kindvrije campings bieden de perfecte plek voor rust en ontspanning, weg van de drukte. Hier kun je genieten van een fijne sfeer en ongestoord tot rust komen. Laat je verwennen met rustige ochtenden, ontspannen middagen en gezellige avonden, allemaal in een volwassen sfeer. Onze campings bevinden zich door heel Europa, midden in de natuur en op bijzondere locaties. Laat je eindeloos inspireren door ons aanbod.

Vakantieplezier voor volwassenen

Op de kindvrije campings kun je genieten van activiteiten die perfect aansluiten op de wensen van volwassen gasten. Proef de lokale keuken tijdens een culinaire ervaring of verken de omgeving tijdens een rustgevende excursie. Alles op deze campings is aangepast aan de behoeften van de volwassen vakantieganger.

Ontspanning midden in de natuur

Met Vodatent geniet je van comfort en alle gemakken van thuis. Beleef samen een onvergetelijke vakantie in de comfortabele safaritenten van Vodatent midden in de natuur. Laat je inspireren door de prachtige bestemmingen en begin aan een onvergetelijk avontuur met Vodatent. Wat wordt jouw bestemming?