Stage Medewerker Reserveringen (mbo)

Minimaal 10 weken
Stage
1 aug. 2023

Over ons

Vodatent verhuurt sinds 2014 safaritenten en is met ruim 1000 accommodaties in meer dan tien verschillende landen uitgegroeid tot één van de grootste glamping bedrijven van Nederland. Glamping (glamorous camping) is de snelst groeiende vorm van kant en klaar kamperen waar steeds meer vraag naar is.

Wat ga je doen?

Als stagiaire ga je actief meedraaien en ondersteun je de commerciële afdeling van Vodatent in de breedste zin van het woord. Je bent samen met je collega’s van de commerciële afdeling het visitekaartje van het bedrijf. Tijdens deze stage kom je volop in aanraking met de praktijk. Je maakt deel uit van een commercieel binnendienstteam van drie personen. Je gaat zelfstandig aan de slag met allerhande taken en activiteiten op de afdeling. Zo voer je regelmatig telefoongesprekken, houd je je bezig met het inboeken van reserveringen, geven van reisadviezen, boeken van last-minutes en het maken van offertes.

Wat wij bieden

Stage lopen bij Vodatent biedt je een schat aan voordelen. Zo zijn we een erkend leerbedrijf, een mooi merk om aan je cv toe te voegen, bieden we goede begeleiding en alle ruimte om je te ontwikkelen.

Wil jij stage lopen bij Vodatent?

Ben jij de stagiaire die Vodatent weer een beetje verder helpt? Kom jij niet alleen kennis halen maar breng je ook kennis naar Vodatent? Dan gaan wij graag de uitdaging met je aan! Wij zien je motivatiebrief en cv graag tegemoet. Solliciteren kan via info@vodatent.com