Voorman Zeilmaker / Tentenbouwer

Minimaal 36 uur
Bouwteam
1 aug. 2023

Over ons

Vodatent verhuurt sinds 2014 safaritenten en is met ruim 1000 accommodaties in meer dan tien verschillende landen uitgegroeid tot één van de grootste glamping bedrijven van Nederland. Glamping (glamorous camping) is de snelst groeiende vorm van kant en klaar kamperen waar steeds meer vraag naar is. Met ons eigen merk Safarilodgetent leveren we ca. 200 safaritenten per jaar, daarnaast zijn wij dealer van Yala Canvas Lodges, de grootste fabrikant van Europa op het gebied van glamping tenten.

Wat ga je doen?

Als voorman zeilmaker/tentenbouw werk je met een team van tentenbouwers op campings waar wij nieuwe safaritenten plaatsen. Als voorman ben je het aanspreekpunt voor de camping waar je aan het bouwen bent, geef je leiding aan de bouwploeg en bouw je zelf ook mee.

Je bent eindverantwoordelijk voor de oplevering van onze nieuwe projecten. Met jouw bus van de zaak ben je veel aan het werk op campings. Als de reisafstand naar huis te groot is om heen en weer te rijden krijg je kost en inwoning op de camping waar je bouwt. In het weekend ben je vrij met uitzondering van een paar projecten per jaar die buiten de Benelux gebouwd moeten worden.

Je maakt veel uren in het voorjaar waardoor je in de zomer lekker veel vrij bent. In het najaar zijn er veel onderhoudsklussen aan tenten en ga je onze locaties langs voor kleine tentreparaties zoals reinigen/reparatie doek en ritsen. Als voorman werk je veel met onze tenten en denk je mee over verbeteringen aan producten om onze kwaliteit te verbeteren en processen te stroomlijnen.

Wat wij vragen

  • Twee rechterhanden is geen overbodige luxe bij deze baan. Wij plaatsen veel tenten met sanitair. Als je niet handig bent is dit geen baan voor jou!
  • Je hebt ervaring met zeilmaken en kan bijvoorbeeld een rits in een tent, een clipje wat los is of een gat in een raam zelfstandig repareren. Ervaring hiermee is een must. Wij huren nu een bedrijf in om deze werkzaamheden uit te voeren maar willen dit graag in eigen beheer doen. Wij hebben zelf niet de kennis en ervaring om dit te doen dus als je deze ervaring niet hebt is solliciteren zinloos.
  • Verder vind je het leuk om veel van huis te zijn en ben je als voorman in staat om een team aan te sturen en te motiveren. 

Wat wij bieden

  • Een afwisselende fulltime functie binnen een leuke organisatie en een bus van de zaak.
  • Marktconform salaris en regelmatig kost- en inwoning op campings waar je tenten bouwt.
  • Je komt te werken in een klein, jong team waarbij veel ruimte is voor gezelligheid. Je krijgt directe begeleiding van ervaren collega’s die jou helpen nieuwe dingen te leren en je weg te vinden binnen onze organisatie.

Enthousiast? Solliciteer!

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Solliciteer dan bij Vodatent en stuur je CV en motivatie naar Job Schipper via job@vodatent.com.