1 aug. 2023
Staycation
Femke Vingerling

Breng je het liefst elke vakantie door aan het water, of het nu gaat om zwemmen, stand-up paddling of kanoën? Wateractiviteiten zijn perfect voor je komende vakantie. In Nederland kun je op veel campings aan het water verblijven, en met z'n allen genieten van eindeloos waterplezier. Laat je inspireren door deze 5 geweldige campings aan het water.

Watersportcamping Tussen de Diepen

Deze camping in Blokzijl wordt omringd door het prachtige Nationaal Park Weerribben-Wieden, waardoor je optimaal kunt genieten van het water om je heen. De camping is dan ook perfect voor watersportliefhebbers. Op Watersportcamping Tussen de Diepen kun je kanoën, zeilen, roeien, vissen en een bootje huren. Je kunt ook een duik nemen in het natuurwater. Wil je liever wat meer rust, bezoek dan het verwarmde buitenzwembad.

Ontdek Watersportcamping Tussen de Diepen

Strandcamping Jagtveld

Op Strandcamping Jagtveld in 's-Gravenzande kun je genieten van de frisse zeewind, een wandeling door de duinen of een ontspannen dagje op het strand. De camping ligt namelijk in de duinen op de grens van Hoek van Holland en 's-Gravenzande. Deze camping is perfect voor een ontspannen en avontuurlijke strandvakantie.

Ontdek Strandcamping Jagtveld

Natuurlijk De Veenhoop

Deze gezellige familiecamping in Friesland is perfect voor een vakantie vol activiteiten. De camping grenst aan het Nationaal Park de Alde Feanen, waar je kunt genieten van de prachtige natuur. Vanaf de camping kunt u een verfrissende duik nemen in het water. De camping is oorspronkelijk begonnen als zeilschool, dus je kunt hier ook zeillessen nemen. Je kunt er ook voor kiezen om een boot te huren en op avontuur te gaan.

Ontdek Natuurlijk De Veenhoop

Recreatiepark de Uilenburg

Recreatiepark de Uilenburg ligt aan het Aldhofmeer in het mooie Friesland. De camping beschikt over een jachthaven, zodat je je eigen boot mee kunt nemen. Daarnaast kun je een boot, kano of SUP huren. De camping ligt dicht bij de stad Sneek, waar u heerlijk kunt winkelen. De camping is omgeven door weelderig groen, waardoor u kunt genieten van een vredige natuurlijke omgeving.

Ontdek Recreatiepark de Uilenburg

Recreatiepark Riverside & Outdoor Evenements

Recreatiepark Riverside biedt de meest spannende en ontspannende outdooractiviteiten. De camping is omgeven door water. Vanuit je safaritent kun je een duik in het water nemen! Op de camping kun je bijvoorbeeld een boot huren, kanoën of peddelen. Je kunt er ook voor kiezen om een zeilboot te huren en met een instructeur te zeilen.

Ontdek Recreatiepark Riverside & Outdoor Evenements