Campings in Nederland aan het water

Zoek jij het liefst elke vakantie het water op? Of dit nou is om in te zwemmen, suppen of kanoën, wateractiviteiten zijn perfect voor je aankomende vakantie. In Nederland kun je op veel campings fijn aan het water verblijven. Geniet met z'n allen van het eindeloze plezier op het water. Verblijf in een comfortabele safaritent van Vodatent en geniet van een zorgeloze vakantie. Laat je inspireren door 5 leuke campings aan het water.


undefined

Watersportcamping Tussen De Diepen

Deze camping in Zwolle wordt omringd door het prachtige Nationaal Park Weerribben-Wieden waar je heerlijk kunt wandelen. Ook is de camping perfect voor watersport liefhebbers. Op Camping Tussen de Diepen kun je namelijk kanoën, zeilen, roeien, vissen en een boot huren. Hou je van wat meer rust? Bezoek dan het naastgelegen verwarmde buitenzwembad. Bekijk hier meer over Watersportcamping Tussen de Diepen

Natuurlijk de Veenhoop

Deze gezellige familiecamping in Friesland is perfect voor een vakantie vol activiteiten. De camping ligt tegen het Nationaal Park de Alde aan waar je kunt genieten van de prachtige natuur. Vanaf de camping kun je gelijk een verfrissende duik nemen in het water. Op de camping kun je ook zeillessen nemen bij Zeilschool de Veenhoop. Ook kun je ervoor kiezen om een boot te huren en er op uit te gaan.

Genoeg mogelijkheden dus! Bekijk hier meer over Natuurlijk de Veenhoop.

undefined


Camping Jagtveld

Op Camping Jagtveld in ‘s-Gravenzande geniet je van de frisse zeewind, een wandeling door de duinen of een ontspannende stranddag. Vanaf jouw comfortabele safaritent wandel je zo naar het strand.

De camping ligt op loopafstand van de Noordzee en midden in de natuur. Deze camping is geschikt voor een ontspannende en avontuurlijke vakantie, dat is helemaal aan jou. Bekijk hier meer over Camping Jagtveld.

Recreatiepark de Uilenburg

Recreatiepark de Uilenburg is gelegen aan het meer Aldhof in het heerlijke Friesland. Op de camping zelf kun je bijvoorbeeld een boot, kano of SUP huren. De camping ligt dicht bij het stadje Sneek waar je gezellig kunt winkelen. De camping is omringd door groen waar je kunt genieten van de rustgevende natuur. Bekijk hier meer over Recreatiepark Uilenburg

Recreatiepark Riverside

Recreatiepark Riverside biedt de gezelligste en (ont)spannendste outdoor activiteiten. De camping wordt omringd met water. Op de camping kun je bijvoorbeeld een boot huren, kanoën of peddelen. Ook kun je ervoor kiezen om een zeilboot te huren en samen met een instructeur te zeilen! Bekijk hier meer over Recreatiepark Riverside.