Minicamping Marina Warns
Molkwerum, Friesland, Nederland

Minicamping Marina Warns

Molkwerum, Friesland, Nederland

Geniet van het mooie uitzicht over het Friese merengebied. De minicamping is gelegen bij de jachthaven, en dicht in de omgeving van Workum en Sneek. Ontdek Friesland per boot of kano en ’s avonds? Dan bekijk je de zonsondergang vanuit je tent.

Wat is er te doen bij Minicamping Marina Warns? 

Ervaar de rust en vrijheid van deze locatie en bekijk de voorbij varende boten welke de jachthaven ingaan of welke vertrekken. De safaritenten op deze minicamping staan op hoge palen waardoor je uitzicht hebt op de Friese wateren. Voor vermaak kun je terecht bij de Jeu de Boules baan, tennistafel en het voetbalveldje welke deze minicamping heeft. 

En heb je geen zin om zelf voor het avondeten te zorgen? Dan kun je terecht in het restaurant, wat dicht bij de tenten gelegen is. Ook kun je gebruik maken van de broodjesservice voor het ultieme vakantiegevoel. De tenten hebben geen sanitair in de tent maar het sanitair gebouw is om de hoek! 


Omgeving van Minicamping Marina Warns

Bij de jachthaven kun je terecht voor het huren van een kano of boot. Per boot ontdek je gemakkelijk en op een leuke manier de Friese wateren! Bezoek de steden Workum en Sneek voor een leuke dag vol cultuur en terrasjes. Voor de kleine bezoekers is er op slechts een kwartier rijden, Sybrandys Speelpark. In dit attractiepark zijn meer dan 40 attracties en speeltoestellen en weet je zeker dat de kinderen een leuke dag hebben! En wil je meer leren over de Nederlandse schaats cultuur? Op slechts 12 minuten rijden ligt het schaatsmuseum, deze mag niet ontbreken op de planning!


Safaritenten op Minicamping Marina Warns

Bij Minicamping Marina Warns staan glampingtenten welke volledig ingericht zijn voor een verblijf tot maximaal 4 personen. Deze tenten staan bij aankomst al voor je klaar en zijn van alle gemakken voorzien, het ultieme vakantiegevoel! 

Voorzieningen

Zwemmen
Zwemvijver/meer
Horeca
Bar
Snackbar
Combined Shape
Afhaalrestaurant
Restaurant
Activiteiten
Combined Shape
Watersport
Visgelegenheid
Fietstour
Jeu de boules
Tafelvoetbal
Huisdieren
Huisdieren toegestaan
Verhuur
Bootverhuur
Combined Shape
Kanoverhuur
Overige faciliteiten
Wasvoorzieningen
Wi-Fi gratis
Broodjesservice
Receptie
Combined Shape
Campingwinkel
(Jacht)haven

Adres & contactgegevens

Praktische informatie

Ben je klaar om het kampeergevoel te ervaren? Lees de praktische informatie door, zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis gaat. Bekijk hieronder de belangrijkste informatie.

* Alle hieronder genoemde informatie zijn onder voorbehoud en kunnen door omstandigheden wijzigen.

  • Inchecken tusssen:
    15:00 - 20:00
  • Uitchecken tusssen:
    10:00 -11:00

Accommodaties op Minicamping Marina Warns

Gratis annuleren

Binnen 24 uur na boeking

Flexibele omboekgarantie

Tot 14 dagen voor aankomst

Unieke accommodaties

Van Safaritent tot Duo Lodge

Kies jouw verblijf

In 11 verschillende landen