Glamping België

Glamping in België

Kamperen in België is één van de meest ontspannende manieren om je vakantie door te brengen. Dat is misschien ook wel nodig, want het opzetten van je tent of caravan is een hoop gedoe! Met een glamping vakantie is dat verleden tijd. Bij Vodatent staat je accommodatie namelijk al klaar als je op de camping aankomt. Geniet pas écht van je vakantie met glamping in België! 

familiepark_goolderheide_-_website_(18)

Welke glamping accommodaties heeft Vodatent in België?

Bij Vodatent kun je in verschillende accommodaties genieten van glamping in België. Onze safaritenten worden het meest geboekt. Ze passen perfect bij het kampeergevoel en toch zijn ze van alle gemakken voorzien. Je kunt koken in de keuken, slapen in de zachte bedden en lekker van het weer genieten onder de ruime luifel. Niet onbelangrijk: met ruimte voor 6 personen hebben grote gezinnen ook genoeg plek! Sommige safaritenten hebben zelfs sanitair. Dan hoef je ’s nachts niet naar buiten met je zaklamp.

Ontdek onze campings in België

Vodatent werkt met een groot aantal campings in België samen. Zo is er voor ieder wat wils. Het zijn stuk voor stuk topcampings en er is dan ook genoeg te beleven. De meeste daarvan zijn te vinden in de Ardennen.

Als je denkt aan een glamping vakantie in België, wil je natuurlijk dat het hele gezin daarvan geniet. Als je een hond hebt, mag die niet ontbreken! Gelukkig zijn honden op de meeste campings die wij aanbieden welkom.

Bovendien hebben alle campings waarmee wij samenwerken veel voorzieningen en activiteiten voor kinderen. Als het warm is, kunnen ze lekker een duik nemen in het zwembad. Verder kunnen ze zich vermaken met pingpongtafels, speeltuinen, kinderboerderijen en noem maar op. De wat oudere jeugd en hun ouders kunnen zich vermaken met sportfaciliteiten, horeca en natuurlijk WiFi. In het hoogseizoen is er op sommige campings ook een animatieteam aan het werk.

camp_kyllburg_-_website_(17)

Geniet van glamping in België met Vodatent!

Als je kiest voor glamping in België, kun je pas echt van kamperen genieten. Alles staat voor je klaar als je op de camping aankomt, dus je vakantie kan meteen beginnen! Bij Vodatent kun je safaritenten, Freecamp tenten, Coco sweets en mobile homes boeken op de meest uiteenlopende campings in België. Eén ding hebben ze gemeenschappelijk: er is genoeg te doen voor jong en oud! Genieten van glamping in België doe je dus met Vodatent!

Bekijk hier onze accommodaties

Bekijk onze campings in België

Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...