Safaritent huren in Dordogne

Zou jij graag op vakantie willen naar Dordogne, maar ben je nog nooit eerder geweest? Boek dan nu een compleet ingerichte safaritent in dit prachtige gebied in Frankrijk. In deze heuvelachtige natuur vind je adembenemende uitzichten en eeuwenoude kastelen. Of je nu wilt ontspannen of actief bezig wilt zijn, er is voor iedereen wat te doen in Dordogne. Door het heerlijke klimaat is het mogelijk om te wandelen of zwemmen door de natuur, maar je kunt er ook genieten van de Franse keuken op een zonnig terras. Om jou nog verder te laten ontspannen zorgen wij ervoor dat jouw safaritent al helemaal klaar staat, zodat je gelijk kunt genieten van je vakantie in de Dordogne. 

Een onvergetelijke vakantie in een safaritent 

Safaritent met of zonder sanitair huren in Dordogne

Er zijn verschillende soorten safaritenten. In de safaritent zonder sanitair staat een verrijdbare keuken. Deze kun je tijdens de warme avonden buiten op het terras zetten, zodat er buiten gekookt kan worden. Bij deze verrijdbare keuken is geen stromend water aanwezig in de tent. In de safaritent met sanitair staat een vaste keuken. In deze tent is wel stromend water aanwezig.

Daarnaast heef een safaritent met sanitair een eigen douche, toilet en wastafel in de accommodatie. Zo ben je van alle gemakken voorzien tijdens je verblijf in een safaritent. Bij een safaritent zonder sanitair kun je gebruik maken van het sanitair gebouw van de camping.

Safaritent met toilet of privé sanitair huren in Dordogne

Naast de eerder genoemde typen safaritenten zijn er nog meer varianten. Zo zijn er safaritenten die alleen beschikken over een eigen toilet. Het fijne aan deze safaritenten is dat je 's nachts je tent niet hoeft te verlaten voor een bezoek aan het sanitair gebouw. Deze tent kan beschikken over een verrijdbare of vaste keuken, dit kan verschillen per camping. In de safaritenten met toilet is geen stromend water aanwezig.

In een safaritent met privé sanitair kan je gebruik maken van je eigen toilet, douche en wastafel. Deze zitten echter niet in de safaritent zelf, maar in een bijgebouw op loopafstand van de tent. Dit gebouw staat vaak op een paar meter afstand van de tent, maar kan ook direct naast de tent staan. In dit type tent is geen stromend water aanwezig. Daarnaast kan het bij deze safaritent verschillen of er een vaste of verrijdbare keuken aanwezig is.

Accommodaties in Dordogne

Een safaritent huren in Dordogne bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van eigen sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.