Duurzaam vakantievieren

Met een elektrische auto leg je veel kilometers af zonder het milieu te belasten, in tegenstelling tot een benzineauto. Bovendien ben je op een camping met een laadpaal verzekerd van een betrouwbare en gemakkelijke manier om je auto op te laden. Kies voor een safaritent midden in de natuur en maak je vakantie nog milieuvriendelijker. Laat je eindeloos inspireren door ons aanbod in 11 verschillende landen in Europa. 

Handige tips voor onderweg

Als je onderweg bent met een elektrische auto, is het natuurlijk handig om te weten waar je onderweg kunt opladen. Gebruik de ANWB Onderweg app of de vernieuwde ANWB Routeplanner om gemakkelijk alle laadpunten te vinden. Zorg er ook altijd voor dat je meerdere laadpassen bij je hebt, vooral voor langere reizen. Denk daarnaast aan gebruikelijke reisbenodigdheden zoals milieustickers, handige vakantiespullen en eventueel winterbanden. Met de inpaklijst van Vodatent ben je perfect voorbereid voor je reis met de elektrische auto!

Snel en simpel opladen

Bij aankomst op de camping staat de Vodatent safaritent al voor je klaar. Het enige wat je hoeft te doen is je spullen uitladen en de vakantie kan direct beginnen. Wat betreft je elektrische auto hoef je je geen zorgen te maken. Op veel campings is een laadpaal beschikbaar, zodat je gemakkelijk en snel je auto kunt opladen en ben je zeker van een volle batterij als je de omgeving gaat verkennen. Laat je inspireren door de prachtige bestemmingen en begin aan een onvergetelijk avontuur met Vodatent. Wat wordt jouw bestemming?