Kalmte & Rust

Ervaar rust in de natuur

Ben je op zoek kalmte en rust? In een safaritent van Vodatent ontsnap je aan de drukte van het dagelijks leven. Je kunt de tijd nemen en doen waar jezelf zin in hebt. Op een rustige camping is alles mogelijk! Zodra je de safaritent uitstapt sta je direct midden in de natuur. Vanaf de camping kan je meteen wandelen, fietsen of zelfs zwemmen op de mooiste plekken. Neem de tijd en geniet van je vakantie! 

Kies een vakantie die bij jou past

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Een echt Vodatent moment  

Kalmte en rust in de natuur
Veel van onze rustige campings liggen midden in de natuur waardoor jij helemaal tot rust komt. In de omgeving van de camping zijn vaak mooie wandel- of fietsroutes te vinden. Sommige routes liggen direct naast de camping, zodat je avontuur meteen kan beginnen. Ook vind je bij Vodatent verschillende rustige campings aan het water. Er is voor ieder wat wils. Ook is de natuur goed voor je gezondheid, een win-winsituatie dus!

Een rustige camping Nederland
In Nederland zijn veel mooie plekken te vinden. Zo kun je de rust opzoeken bij een rustige camping aan het water. Bijvoorbeeld bij de Friese meren of aan de kust van Zeeland. Ook op een rustige camping in de Achterhoek kun je het veelzijdige landschap van Nederland ontdekken. Volg bijvoorbeeld een fietsroute en maak tussenstops in een stadje waar je streekproducten kunt kopen. Wanneer je in de avond terug bent op de camping kun je hier heerlijk van genieten op de veranda van je safaritent.

Een rustige camping in de Ardennen
Ook in de Ardennen bevind je je midden in de natuur. Ideaal voor kalmte en rust! Vanaf de camping kun je meteen allerlei activiteiten beleven, zoals fietsen en wandelen. Daarnaast is er in de Ardennen veel cultuur te snuiven. Bezoek eens een kasteel, klooster of een dorpje. Combineer dit met een safaritent op een kleine, rustige camping en je vakantie is compleet.

Kalmte en rust in een Vodatent safaritent
Kamperen in de natuur is genieten van kalmte en rust. Dat doe je natuurlijk in een tent. Bij Vodatent staat er al een compleet ingerichte safaritent voor je klaar, zodat je zelf geen tent hoeft op te zetten. Zo begint het genieten al bij aankomst op de camping. Daarnaast zijn onze safaritenten al voorzien van bedden, een koffiezetapparaat en borden en bestek. Koken kun je op de verrijdbare keuken, die je met mooi weer buiten kunt zetten. Ook kun je op een loungeset genieten op de veranda. Zo geniet je nog eens extra van de rust en kalmte op de camping!